U travnju ove godine svije je šokirala vijest o mogućem razvodu Eltona Johna i Davida Furnisha. Čini se kako će ovaj komentar dodatno zakomplicirati situaciju.


Komentar koji je ostavio njegov suprug David Furish na jednoj fotografiji neće se nikako svidjeti Eltonu Johnu.

Vezani članci Charlie Watts i Ronnie Wood Evo kako se kolege opraštaju od Charlieja, među prvima se oglasio slavni bubnjar koji se proslavio kada i on Slika nije dostupna U svađi 7 godina: 'Rekao mi je da me mrzi i zalupio slušalicu'

Priča započinje sa Petrom Perovićem. U javnosti je ostao poznat kao kandidat jednog srpskog reality showa u kojemu je imao malu avanturu sa pjevačicom Kajom Ostojić. Nakon izlaska iz showa, par je čak jedno vrijeme i bio u vezi.

Nedugo nakon toga su prekinuli, Perović se povukao iz javnosti, a tek se kasnije saznalo kako je oženjen sa britanskim plesačem Tristanom Templom.

Iako se šuška kako se Perović oženio zbog dobivanja papira, čini se kako je to preraslo u jednu veliku ljubav. Petar često postavlja fotografije na društvenim mrežama u kojemu izmjenjuje zagrljaje sa svojim dragi, a jedna je fotografija posebno zapala za oko javnosti.

'Dečki lijepo izgledate', komentirao je David.

 

A photo posted by px2petar (@px2petar) on

Eltonu Johnu zasigurno neće biti drago zbog komentara. Do sada nitko nije išao za tim i iako je komentar nastao prije godinu dana, srpski mediji su pokrenuli priču koja je na društvenim mrežama već izazvala lavinu reakcija.