Britanski mediji bijesni

HOĆE LI SEKS SKANDAL završiti razvodom teškim 450 milijuna dolara?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok mediji u Velikoj Britaniji ne smiju napisati ni riječ o ovom slučaju, američki su već svo prljavo rublje slavnog para objavili.

Seksualni skandal o kojem se već danima govori i piše, a o kojem mediji u Velikoj Britaniji ne smiju izvještavati zahvaljujući sudskoj zabrani, sada je otvorena knjiga. Američki mediji nemaju zabranu pa su to itekako iskoristili i u javnosti objavili sve pojedinosti vezane za ovaj nimalo ugodan slučaj.

Pogledaj i ovo Elton John i David Furnish (Foto: Getty Images) otkazao i turneju Legendarni Elton John dobio je elitno kraljevsko priznanje, no jedan je detalj jako zabrinuo njegove obožavatelje

Tajanstvena osoba koja je bila dio seksualnog trojca sada je poznata. radi se o suprugu Eltona Johna, Davidu Furnishu. Svi detalji slučaju su poznati, mediji imaju pisma i fotografije koje su ljubavnici svojevremeno slali.

Taj odnos prekinut je prije tri godine i akteri su bili u dobrim odnosima sve dok, za sada, nepoznati par nije svoju priču odlučio prodati medijima. Sudski spor vodi se u Velikoj Britaniji, a oni upućeni u slučaj kažu kako ga je pokrenuo osobno Elton John. Američki mediji spominju i mogući razvog gay para koji bi mogao biti težak 450 milijuna dolara.

Cijeli slučaj se dogodio u vrijeme kada John i David nisu bili u vezi, a i sami su u nekoliko navrata izjavljivali da je njihova veza 'otvorena' što znači da je švrljanje s drugim partnerima dozvoljeno.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene