Otkrili svoje tajne

MRAČNA STRANA SLAVNIH MUŠKARACA: 'Poricao sam to svima'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se sve češće u Hollywoodu govori o problemima u prehrani, samo su rijetki slavni muškarci progovorili o svojoj borbi.

Nemaju samo žene problema s prehranom, sve više muškaraca počinje govoriti o problemima s prehranom s kojima su se susreli tijekom života. Ovo su samo neki od poznatih muškaraca koji su imali hrabrosti progovoriti o problemu.

Pogledaj i ovo showbuzz TOP 10 ''Uzeo je kroasan sa stola, stavio ga na uho i rekao: Helou''

Dennis Quaid

Glumac Dennis Quaid je zbog uloge u filmu 'Wyatt Earp' izgubio 18 kilograma. Tada je počela borba s onime što on naziva 'manorexia' te je morao zatražiti pomoć. 'Pogledao bih se u ogledalo i dalje bih vidio muškarca koji teži 81 kilu, iako sam tada imao 62 kile. Tijekom godina sam bio opsjednut s onime što sam jeo, koliko je kalorija unosim i koliko moram vježbati.'

Billy Bob Thornton

Bivši suprug Angeline Jolie i holivudski glumac Billy Bob Thornton je nakon snimanja filma 'U- Turn' izgubio 25 kilograma. 'Mislim da sam imao mali mentalni problem. Bio sam anoreksičan. Naravno, poricao sam to svojoj djevojci i bilo kome tko mi je rekao da imam problem s prehranom.'

Elton John

Pjevač Elton John se borio s bulimijom kao i njegova prijateljica princeza Diana. Često su o tome govorili i tvrdio je da mu je ona pomogla da ozdravi, kao i rehabilitacija 1990. godine.

Russell Brand

Engleski komičar Russell Brand, koji je bio oženjen s američkom pjevačicom Katy Perry, u mlađim je danima je vodio borbu s viškom kilograma, a s 14 godina je postao bulimičan. 'Imao sam problem s prehranom i samoozljeđivanjem. U djetinjstvu sam bio usamljen i težak.' Ponovno se borio s problemom prehrane kada je otišao na rehabilitaciju, ali od tad se oporavio.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene