Emotivna objava

Danijela se oglasila povodom Dana žena, a za neke je muškarce imala i posebnu poruku: "Vi koji čuvate i volite svoje žene"

Danijela Martinović Danijela Martinović PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 +0 Danijela Martinović - 1 Galerija

Danijela Martinović je na svom profilu na Instagramu čestitala Dan žena.

Danijela Martinović iskoristila je priliku da čestita Dan žena putem svog profila na Instagramu gdje je podijelila emotivnu objavu posvećena dragim joj ženama, a imala je i posebnu poruku za neke muškarce.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

"Hvala svim predivnim ženama koje su moja inspiracija, snaga, utjeha, zaštita, ruka, zagrljaj. Mama, hvala ti za sve što sam od tebe naučila i onda dok nisi imala pojma da te promatram. Sada znam najsnažnije se uči živeći. Hvala seko što sam te mogla zaštititi. Ja ću uvijek biti tvoj vjetar koji će ti pomoći da letiš. Dodo, Ana, Dalia, Martina, Kristina, Jelena, Sandra, Mila, Nataša, Emina, Majo, Zorice, Sanjo, Anita, Doris, Marija, Ivana, Adela, Rajka, Brigita, Gabrijela, Janjo.... Vi ste sjajne kuglice na jelci moga života. Hvala i Vama dječaci, supružnici, očevi, braćo, prijatelji, djedovi, susjedi... Vi koji poštujete, čuvate i volite svoje žene", napisala je Danijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"Hvala divna naša Danijelice. Nek te ljubi život i onaj kojeg odabereš. Sretan ti Dan žena", "Predivno, sretan Dan zena i svako dobro od srca i tebi divna i draga Danijela", "Sretan Dan žena predivna ženo", "Što više reći, osim hvala ti", "Danijela za čitav život", samo su neke od poruka koje je dobila u komentarima.

Danijela će povodom Dana žena održati veliki koncert u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, u kojoj će ponovno zapjevati nakon tri godine i tako obilježiti 30 godina karijere. 

"Spremna, neizmjerno radosna. Još malo pa će sutra! Hvala Vam svima koji se javljate sa svih strana jer biste željeli biti dio ove bajke, nažalost zaista nemamo niti jedno slobodno mjesto, ali obećavam... Ja ću se Vama vratiti!" poručila je Danijela na Instagramu uoči koncerta, a u komentarima su joj se javili brojni obožavatelji koji su svoje karte kupili na vrijeme i poručili joj kako i oni s nestrpljenjem iščekuju koncert.

Podsjetimo, Danijela je karijeru započela kao pjevačica grupe Magazin, koju je napustila još u 90-ima i od tada uspješno pliva u solo vodama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Severina pokazala što je na Dan žena dobila od bivšeg: "Kakva krasna čestitka, to mora da je ljubav"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić Mia Dimšić +4 Kraljica Zagreba - Mia Dimšić (Foto: Josip Čekada) Celebrity Mia Dimšić iznenadila prorezima na neočekivanim mjestima koji su otkrili malo više nego što smo od nje navikli!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene