Podijelila uzbuđenje!

Danijela Martinović izvan sebe od sreće zbog nečega što je vrijedilo čekati: "Spremna i neizmjerno radosna!"

Danijela Martinović Danijela Martinović PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović - 3 Galerija

Danijela Martinović oglasila se na svojem Instagramu uoči svojeg koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, u kojoj će ponovno zapjevati nakon tri godine.

Pjevačica Danijela Martinović sitno broji do svojeg velikog koncerta "Otvoreno srce" u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu i ne krije koliko se tome veseli.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović Sve je spremno! Danijela Martinović rasprodala Lisinski: Nakon tri godine ponovno će zapjevati pred prepunom koncertnom dvoranom!

Danijela će nakon tri godine na Dan žena ponovno pjevati pred prepunom koncertnom dvoranom jer su sve karte već rasprodane, a ovim koncertom obilježit će i 30 godina glazbene karijere.

Uoči koncerta oglasila se na društvenim mrežama i podijelila svoje uzbuđenje.

"Spremna, neizmjerno radosna. Još malo pa će sutra! Hvala Vam svima koji se javljate sa svih strana jer biste željeli biti dio ove bajke, nažalost zaista nemamo niti jedno slobodno mjesto, ali obećavam... Ja ću se Vama vratiti!" poručila je Danijela na Instagramu, a u komentarima su joj se javili brojni obožavatelji koji su svoje karte kupili na vrijeme i poručili joj kako i oni s nestrpljenjem iščekuju koncert.

Podsjetimo, Danijela je karijeru započela kao pjevačica grupe Magazin, koju je napustila još u 90-ima i od tada uspješno pliva u solo vodama.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +19 Igor Mešin - 5 Celebrity Igor Mešin se oglasio nakon što je zabrinuo gledatelje Plesa sa zvijezdama: "Sinoć mi baš nije bilo lako!"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene