Nešto novo

Danijela Martinović pred kamerama In Magazina riješila se jednog straha: ''Ovo je jedno od neopisivih iskustava''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 2 +3 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović u posljednje vrijeme ostvaruje sve svoje poslovne želje. Za Dan žena u dvorani Lisinski priprema koncert, dovršava knjigu, a predstavila je i svoju liniju nakita pod nazivom Otvoreno srce. Svoje srce ova je pjevačica otvorila i za još jedno novo iskustvo. S našom Dijanom Kardum otišla je na jahanje, a kako je bilo pogledajte u idućim minutama.

Nakon tri godine Danijela Martinović se vraća u Lisinski. Koncert za Dan žena, ali i u povodu trideset godina karijere, prigoda je za presjek dugogodišnje karijere.

Pogledaj i ovo Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje nije odabrao stranu Kumovi Petra Graše i Hane Huljić pozirali na okupu, među njima je i bliski prijatelj Danijele Martinović

''Dogodilo se da je to na sam 8. mart. To mene uvijek asocira na Dan žena, mi smo mamama crtali poklone, to je bio kao Majčin dan. I to je sve sad uopće nebitno, forme su nebitne. Ono što mi je bitno, bitno je da svaka žena i svaki muškarac, imamo svoje mame, bake, sestre, prijateljice, susjede u konačnici ili bilo kakve žene koje nas na bilo koji način inspiriraju, motiviraju, ohrabruju ili su nam bili ruka i podrška'', priča Danijela. 

A među njezinim posebnim ženama su i dugogodišnje prijateljice, koje su joj potpora u svemu.

''Ja sam okružena predivnim ženama, ja ću stvarno demantirati potpuno onu staru izreku žena je ženi vuk, ja imam predivne žene. Predivne žene me okružuju, koje su stvarno ne samo podrška, ono što mi je divno uskočit će, doći će, daj posudi remen, daj mi torbicu, fali mi ovo, od toga do naših prekrasnih večera, druženja, pričanja.'', priča Danijela. 

Danijela je puna ideja. Priprema kolekciju nakita u suradnji s jednom dizajnericom, a nastavlja i sa spisateljskim radom.

''Da radim, završavam knjigu, što se tiče pisanja definitivno to je sad, kako bih rekla, ja sam potpuna, tek tada, kad pjevam i pišem, ona bi trebala biti gotova, već je sad pred kraj, fali mi još jedno do dva poglavlja, nakon koncerta ulazim u studio'', priča. 

Ima Danijela otvoreno srce i za nova iskustva. Skakala je s padobranom, isprobala zip line...

''Kao svi to meni govore, ti si adrenalinski tip, a ja nisam uopće stekla taj dojam, ja sam samo radoznala, ja želim iskusiti takve nekakve stvari koje nisu uobičajene, naravno koje me privlače, da prođem kroz to iskustvo. Recimo kad sam skočila iz padobrana, to je bilo moje suočenje da prođem strah od visine, jer zaista je onako kad gledaš, kad sjediš na rubu i gledaš svoje nogice dolje u bezdanu..'', priča Danijela kojoj je ekipa In magazina nešto pripremila pošto su čuli da se jednom prilikom susrela s jednim negativnim iskustvom. Riječ je o jahanju. 

''Pa stvarno je, ja sam davno dobila jednog konja na poklon 1998. godine, koji je bio pastuh, kad sam vidjela kako je zbacio trenera, ja sam se tako prepala, da sam uspjela jedva negdje. Dakle ti si me dovela da se tog straha riješimo'', priča Danijela. 

Strah je brzo nestao.

''Ovo je jedno od neopisivih iskustava. Toliko je lijepo, toliko je predivno, toliko neobično i toliko suprotno mome prvom iskustvu, dijametralno suprotno, da mi je netko to rekao, kao da su dvije odvojene stvari'', priča Danijela. 

I dogodila se ljubav na prvi pogled.

''Ne znam zapravo objasniti, stvarno se dogodilo to nešto. Čim sam došla do nje. Iako se zove Spicy, rekla sam trebala se nekako drugačije zvat, uopće nije Spicy. Baš se dogodilo nešto i mislim da sam ovoga trenutka, otkrila neku svoju novu strast. Uvjerena sam da ću se definitivno vratiti'', zaključila je Danijela.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +4 Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Celebrity Tko je Kaja Vidmar koju povezuju s Vrsaljkom i je li ovaj detalj potvrdio glasine da je u vezi s našim nogometašem?

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos - 1 +0 Martina Vrbos - 3 Nekad i sad Domaća pjevačica drastično se promijenila od početka karijere, neko je vrijeme nismo ni viđali, a vratila se ljepša nego ikad!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene