napokon je to dočekala

Danijeli Martinović se baš na 50. rođendan ostvarila želja, objasnila o čemu se radi: "Zastao mi je dah"

Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 3 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Martinović - 3 Galerija

Danijela Martinović podijelila je fotografiju na Instagramu pokraj koje je otkrila koja joj se dugočekivana želja ostvarila.

Danijela Martinović proslavila je prošlog tjedna 50. rođendan, a na Instagramu se pohvalila da joj se ostvarilo nešto što je dugo htjela. 

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 4 ljubav cvjeta! Danijela Martinović otkrila nam je kako zamišlja svoje vjenčanje s partnerom Josipom: ''Interesantno pitanje, kako ti mene dovedeš...''

"Kada sam davne 1998. prvi puta prilazila Dvorcu Zemono zastao mi je dah i rekla sam... ovdje se moram slikati! Napokon mi se želja ostvarila, baš na moj rođendan..", napisala je pjevačica. 

Danijela je objavila fotografiju na kojoj nosi svijetloplavu haljinu i ima velik osmijeh na licu čime je osvojila simpatije pratitelja. 

"Mila Danijela. želim ti od sveg srca da si vječno ovako nasmijana", "Lijepa dama", komentirali su njezinu objavu koju možete pogledati ovdje. 

Inače, Martinović je proslavila 50. rođendan u Sloveniji i bio joj je to prvi nakon prekida dugogodišnje ljubavne veze s Petrom Grašom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Danijela je dio slavljeničke atmosfere podijelila sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu, a otkrila je i kako je svoj dan proslavila u susjednoj nam Sloveniji, točnije u Vipavi, ali nije točno otkrila s kime.

"Neopisiva lakoća postojana u svim bojama", napisala je Danijela uz objavu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene