Danijela Martinović podijelila je fotografiju na Instagramu pokraj koje je otkrila koja joj se dugočekivana želja ostvarila.

Galerija


Danijela Martinović proslavila je prošlog tjedna 50. rođendan, a na Instagramu se pohvalila da joj se ostvarilo nešto što je dugo htjela. 

Vezani članci Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!'' Danijela Martinović Evo gdje je Danijela proslavila prvi rođendan nakon prekida s Grašom, čini se da joj razloga za osmijeh na licu ne nedostaje

"Kada sam davne 1998. prvi puta prilazila Dvorcu Zemono zastao mi je dah i rekla sam... ovdje se moram slikati! Napokon mi se želja ostvarila, baš na moj rođendan..", napisala je pjevačica. 

Danijela je objavila fotografiju na kojoj nosi svijetloplavu haljinu i ima velik osmijeh na licu čime je osvojila simpatije pratitelja. 

"Mila Danijela. želim ti od sveg srca da si vječno ovako nasmijana", "Lijepa dama", komentirali su njezinu objavu koju možete pogledati ovdje. 

Inače, Martinović je proslavila 50. rođendan u Sloveniji i bio joj je to prvi nakon prekida dugogodišnje ljubavne veze s Petrom Grašom. 

Danijela je dio slavljeničke atmosfere podijelila sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu, a otkrila je i kako je svoj dan proslavila u susjednoj nam Sloveniji, točnije u Vipavi, ali nije točno otkrila s kime.

"Neopisiva lakoća postojana u svim bojama", napisala je Danijela uz objavu. 

Snimila je ono što se većina žena boji pokazati i poslala jasnu poruku svim dušebrižnicima: "Zahvalna sam na ovom tijelu"

Često je kritiziraju zbog fotošopa, ali njezine najnovije paparazzo fotke ušutkale su i one najoštrije kritičare