baš izgleda mlađahno!

Danijela Martinović otkrila čemu se posebno raduje u narednom periodu, a zbog ovih fotki poručili su joj da je sve ljepša!

Danijela Martinović Danijela Martinović Karmen Poznic Bozic/PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 +0 Danijela Martinović - 1 Galerija

Danijela Martinović posebno se veseli proljeću zbog svog koncerta u Lisinskom, a zbog fotki koje je objavila dobila je redom samo komplimente.

Pjevačica Danijela Martinović na Instagramu je otkrila čemu se posebno raduje u narednom periodu, a osvanula je i u elegantnom izdanju koje njezinoj pojavi savršeno pristaje.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

"Radujem se proljeću koje dolazi... svim mirisima... bojama... kao i svojem koncertu "Otvoreno srce" u Lisinskom", napisala je uz fotografije na kojima ima osmijeh od uha do uha.

"Predivna", "Prekrasna, preskrasna, prekrasna ženo! Pratim tvoj rad, divim se tebi, naprosto obožavam tvoju pozitivu i tvoj očaravajući osmjeh i radujem se svakom uspjehu", "Kao princeza u bajci", "Danijelica ljepša si od svakog proljeća. I od svakog mirisa i cvata koji dolazi s proljeće", "U divnoj prirodi još ljepša osoba", samo su neki od komentara koje je dobila.

Još ranije je objavljeno kako je Danijela odlučila okrenuti novo poglavlje u svom životu nakon prekida s Petrom Grašom, koji čeka dijete s Hanom Huljić te će s njom brzo i pred oltar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Krajem prošle godine je otvorila dušu i Josipi Pavičić u rubrici IN Magazina "Samo opušteno". Tada je ispričala kakav je osjećaj biti slobodna žena nakon prekida 25-godišnje veze s Petrom Grašom.

"Vrlo neobično iskustvo, učim se letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači zaista u svemu biti zaista sebi vjerna. Kako bi rekao Gibonni, 'u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći živote dobar ti dan'. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, do jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe", priznala je tada.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo - 2 Celebrity Otkriveno tko će biti kum Petru Graši na vjenčanju s Hanom Huljić, ta osoba ponudu je oduševljeno prihvatila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene