Dobila podršku!

Danijela konačno otkrila svoj najnoviji potez, tome je posvećena već neko vrijeme: "Biti sretan znači biti slobodan"

Danijela Martinović Danijela Martinović Karmen Poznic Bozic/PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović Josipa Pavičić i Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 +0 Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 Galerija

Danijela Martinović na svom je profilu na Instagramu otkrila svoj novi poslovni pothvati koji je pripremila za sve ljubitelje njezinog književnog opusa.

Naša pjevačica Danijela Martinović je odlučila okrenuti novo poglavlje u svom životu nakon prekida s Petrom Grašom koji čeka dijete s Hanom Huljić i uskoro će se vjenčati, a ona se bavi nekim sasvim drugim stvarima.

Pogledaj i ovo In magazin: Danijela Martinović Kakvo iznenađenje! Nikolini iz Križevaca na vrata je pokucala najdraža pjevačica, a u skriveni plan svog supruga zbog nečeg je skoro posumnjala!

50-godišnja Danijela tako je otkrila novu poslasticu koju je spremila svojim obožavateljima, a riječ je o kolekciji citata iz njezinih knjiga koje je odlučila posebno objaviti. 

"Biti sretan znači biti slobodan, ne od straha, nego od zabrinutosti i nemira", W.H. Auden. Otkad znam za sebe skupljam citate, pišem ih po zidu, lijepim u autu, ispisujem ružem na ogledalo. Citati su kao mali biseri koji u moru informacija kojima smo svakodnevno obasipani podsjete da malo zastanemo, da vidimo gdje smo i kojim smjerom se krećemo. A ovaj mi je jedan od omiljenih.

Nakon dvije knjige poetskih zapisa 'Šalabahtera života' mnogi od vas poželjeli su neke od citata iz Šalabahtera izrezati, uokviriti, spremiti, darovati. I to mi je najveća nagrada. Ja već dugo u svom domu imam mali kutak inspirativnih riječi kojima osvijetlim svako jutro. Svoj Dan. Vaša Danijela", napisala je između ostalog uz novu objavu na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"Biti tužan, povrijeđen i razočaran sasvim je ljudski. Treba si dati vremena", "Danijela divno te opet vidijeti", "Kako si lijepa", "Predivna moja Danijela", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Danijela je krajem prošle godine otvorila dušu i Josipi Pavičić u rubrici IN Magazina "Samo opušteno". Tada je ispričala kakav je osjećaj biti slobodna žena nakon prekida 25-godišnje veze s Petrom Grašom.

"Vrlo neobično iskustvo, učim se letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači zaista u svemu biti zaista sebi vjerna. Kako bi rekao Gibonni, 'u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći živote dobar ti dan'. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, do jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe", priznala je tada.

Njezin bivši partner, Grašo, sreću nakon prekida pronašao je s 14 godina mlađom Hanom Huljić s kojom čeka i svoje prvo dijete, a par planira u veljači stati i pred oltar.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene