Danijela Martinović na Instagramu je otkrila da je 50. rođendan proslavila sa sestrom i prijateljicama.

Galerija


Pjevačica Danijela Martinović 15. srpnja napunila je 50 godina, no tek je sada otkrila s kim je proslavila svoj okrugli rođendan.

Vezani članci Danijela Martinović Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv Leonarda i Zvonimir Boban Krahovi velikih ljubavi: Kako su ove velike ljubavne priče izgledale dok su bile sretne?

"Bila je to mala proslava s mojim nadražim ženama... Zato nazdravljam njima za svoj rođendan!" napisala je na svojem Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s balonima u društvu prijateljica Ane Babić, Anite Šamadan i Doris Karamatić te svoje mlađe sestre Izabele Martinović.

"PS. Jesam li vam spomenula da će proslava 50. rođendana trajati cijelu godinu! E, sada znate", dodala je i objavom je izazvala oduševljenje svojih obožavatelja, a mnogi od njih uputili su joj i zakašnjele rođendanske čestitke.

Inače, Danijela je ranije na svojem Instagramu otkrila da se proslava održala u susjednoj Sloveniji, točnije u Vipavi, a ovo je prvi rođendan koji je slavila nakon prekida dugogodišnje veze s Petrom Grašom.

Mate Rimac oštro osudio napise o volu od 800 kilograma na svojem vjenčanju: "Oko toga sam se svađao s raznim ljudima"

Enes Vejzović otkriva razlog zašto se sa suprugom Bojanom Gregorić Vejzović i njihovo dvoje djece odlučio preseliti na novu adresu