Dugo je tajila

Danijela Martinović konačno otkrila s kim je proslavila prvi rođendan nakon prekida s Grašom: "E, sada znate"

Danijela Martinović Danijela Martinović in magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović +0 Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Danijela Martinović na Instagramu je otkrila da je 50. rođendan proslavila sa sestrom i prijateljicama.

Pjevačica Danijela Martinović 15. srpnja napunila je 50 godina, no tek je sada otkrila s kim je proslavila svoj okrugli rođendan.

Pogledaj i ovo Petar Grašo puno toga se promijenilo Isplivale fotografije Petra Graše iz 2011. godine, pogledajte s kime je to uživao dok Danijele nije bilo na vidiku!

"Bila je to mala proslava s mojim nadražim ženama... Zato nazdravljam njima za svoj rođendan!" napisala je na svojem Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s balonima u društvu prijateljica Ane Babić, Anite Šamadan i Doris Karamatić te svoje mlađe sestre Izabele Martinović.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"PS. Jesam li vam spomenula da će proslava 50. rođendana trajati cijelu godinu! E, sada znate", dodala je i objavom je izazvala oduševljenje svojih obožavatelja, a mnogi od njih uputili su joj i zakašnjele rođendanske čestitke.

Inače, Danijela je ranije na svojem Instagramu otkrila da se proslava održala u susjednoj Sloveniji, točnije u Vipavi, a ovo je prvi rođendan koji je slavila nakon prekida dugogodišnje veze s Petrom Grašom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Mate Rimac Celebrity Mate Rimac oštro osudio napise o volu od 800 kilograma na svojem vjenčanju: "Oko toga sam se svađao s raznim ljudima"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vejzović Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Enes Vejzović +2 Dubrovačke ljetne igre - 1 inMagazin Enes Vejzović otkriva razlog zašto se sa suprugom Bojanom Gregorić Vejzović i njihovo dvoje djece odlučio preseliti na novu adresu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene