Danijel Subašić i Antonija Bozzo snimljeni su u trenucima romantične šetnje zagrebačkim ulicama i pritom plijenili pažnju prolaznika.

Galerija


Nogometni vratar i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Subašić i njegova djevojka Antonija Bozzo iskoristili su sunčani dan i otputili se u romantičnu šetnju centrom Zagreba.

Vezani članci Milan Bandić Bandić zastupnicima preporučio "Rat i mir", odbio odgovoriti onima koji ne razumiju investicije. Nabrojio i prioritete za idući mandat Cestovni prijevoznici prosvjeduju 150 kamiona paraliziralo promet u Zagrebu: "Vrijeme je da se glas prijevoznika čuje i da Vlada prihvati naše prijedloge"

Antonija je pritom otkrila trudnički trbuščić, dok ju je Danijel nježno grlio. Ovaj ljubavni par zajedno je 17 godina, a često si ljubav izjavljuju i na društvenim mrežama.

Antonija je tijekom prošlogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji bila Danijelova najveća podrška, na čemu joj je on bio neizmjerno zahvalan.

"Moja supruga. Moja stijena. Moja kraljica", napisao je tom prilikom Danijel na svom profilu na Instagramu.

Antonija i Danijel upoznali su se u Zadru, a zajedno žive u Monacu. Njihovoj se vezi isprva protivio Antonijin otac jer je Danijel pravoslavne vjeroispovijesti no njihova je ljubav bila jača od svih prepreka.

Napokon "onaj pravi": Nitko nije ni znao da pjevačica ima novog dečka, a ona se sad i udala za njega

Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

Šaban Šaulić spremao se za veliko slavlje, ali je stravična nesreća sve spriječila i zavila njegovu obitelj u crno