Ljubav uvijek pobjeđuje

16 godina ljubavi koja nije uvijek bila med i mlijeko: Danijel Subašić djevojci predivnim riječima zahvalio na podršci

Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) Danijel Subašić (Foto: Profimedia) +0 Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) Galerija

Hrvatski vratar Danijel Subašić prošle je nedjelje bio nacionalni heroj.

Danijel Subašić prošle je nedjelje bio nacionalni heroj.

Pogledaj i ovo Iva Olivari, Danijel Subašić (FOTO: Instagram) Tko to pući usne? Znate li što su Subašić i Mandžukić radili nakon utakmice? Fotografije su sve otkrile

Vratar Hrvatske nogometne reprezentacije tu je večer obranio čak tri penala u uzbudljivoj utakmici s Danskom čiji su igrači nakon duge i iscrpne borbe u suzama napustili teren i krenuli kući. A u našoj se svlačionici slavilo do jutra te nakratko zaboravilo da nas ovu subotu očekuje četvrtfinalna utakmica s Rusijom.

 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on

Danijel je zasluženo bio zvijezda večeri, a naša srca ponovno je osvojio jučer kada je na Instagramu na kojem ga prati 108 tisuća ljudi podijelio nekoliko slika svoje lijepe supruge te joj uputio riječi zahvalnosti za bezuvjetnu podršku. "Moja supruga. Moja stijena. Moja kraljica", napisao je zaljubljeni vratar ispod slike uz opis "ljubav se zove imenom tvojim".

 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on

Radi se o njegovoj dugogodišnjoj partnerici Antoniji Bozze s kojom dijeli dobro i zlo više od 16 godina. Lijepa Antonija diplomirana je pedagoginja, no njihova ljubavna priča nije oduvijek bila "med i mlijeko".

Naime, njezin otac u početku se protivio toj vezi jer je Danijelov otac pravoslavac, no prava ljubav je ipak pobijedila, a 16 godina kasnije ona je jača nego ikad prije.

 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on

Par se upoznao u Zadru, a sreću i mir pronašli su u Monacu, gdje žive zajedno, jer 33-godišnji vrataš igra za tamošnji nogometni klub Monaco, a tu i tamo u njegovu svlačionicu stigne i princ Albert.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene