Opet nas je nasmijao

Kralj hrvatskih srca i društvenih mreža: Danijel Subašić ima svog pilota do Zadra - ženu

Danijel Subašić (Foto: Instagram) Danijel Subašić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Danijel Subašić (Foto: Instagram) Danijel Subašić (Foto: Instagram) Antonia Bozza (FOTO: Danijel Subašić Instagram) Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) +0 Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) Galerija

Danijel Subašić sletio je u Zadar sa svojom djevojkom Antonijom Bozzom.

Vratar Hrvatske nogometne reprezentacije posljednjih je sat vremena vrlo aktivan na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Danijel Subašić sa sinom preslatki prizori Danijelu Subašiću nakon emotivnog oproštaja u naručje dotrčao sin, a supruga je još jednom potvrdila da joj ne godi medijska pažnja

Radi se, naravno, o Danijelu Subašiću koji je sletio u Zadar zajedno sa svojom partnericom Antonijom Bozzom s kojom je u ljubavi već više od 16 godina.

 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on

Par se upoznao u Zadru, iako živi u Monacu, gdje Danijel trenutno igra, a da njegova voljena partnerica može apsolutno sve, dokazao je on sam na Instagram storyjima, gdje je objavio nekoliko fotografija i videa na kojima ona upravlja zrakoplovom s kojim je u Zadar stigao iz Zagreba nakon jučerašnjeg spektakularnog dočeka na glavnom trgu.

Danijel Subašić (Foto: Instagram) Danijel Subašić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Oćemo li doći u Zadar?", zapitao se Danijel tijekom leta, no srećom, baš ništa nije pošlo po zlu, a čuvar hrvatske mreže još je jednom javnim objavama vezanim uz svoju odabranicu rastopio srca domaće javnosti.

 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on

Prvi je put to učinio kada joj se javno zahvalio na bezuvjetnoj ljubavi i podršci ispod zajedničke slike: "Moja žena. Moja stijena. Moja kraljica." Drugi put je na Instagramu objavio samo njezinu sliku u tipičnoj golmanskoj pozi ispod koje se našalio kako je njegova žena "najbolji golman, jer mu sve brani".

Danijel Subašić (Foto: Instagram) Danijel Subašić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Tako je Danijel osim ljubavi prema svojoj partnerici, pokazao i odličan smisao za humor, a ne sumnjamo kako će na večerašnjem dočeku u Zadru biti nezaboravno. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene