nitko nije očekivao!

James Bond prvi put u javnosti s jednom od najvažnijih žena u svojem životu koju rijetko viđamo, dobro ju je skrivao sve ove godine!

Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die +0 Daniel Craig u filmu No Time To Die Galerija

Ella Loudon je kći Daniela Craiga i njegove bivše supruge Fione Loudon, a iako se s ocem rijetko pojavljuje u javnosti, bili su zajedno na zabavi nakon premijere novog Jamesa Bonda.

Glumac Daniel Craig posljednji se put na velikom platnu pojavio u ulozi Jamesa Bonda, a u utorak navečer na svečanoj premijeri filma u Londonu u velikom se stilu i oprostio od lika koji mu je donio svjetsku slavu.

Pogledaj i ovo Daniel Craig i Rachel Weisz - 1 poznate face na okupu Princeze, prinčevi, ali i kralj: Pogledajte tko je sve bio među svjetskom elitom koja nije željela propustiti događaj mjeseca!

Iako smo 53-godišnjeg Daniela navikli viđati u tamnim odijelima, na crvenom se tepihu, na iznenađenje mnogih, ovog puta pojavio u ružičastom sakou, koji je uskladio s crnim hlačama i leptir-mašnom te bijelom košuljom. Nakon same premijere bio je i na tulumu, a fotografi su ga uhvatili kako se drži za ruke sa svojom kćeri, Ellom Loudon (29).

Ella je inače Danielova najstarija kći, koju je dobio s bivšom suprugom Fionom Loudon, a za premijeru očeva novog filma odabrala je elegantnu kombinaciju koja je bila u skladu s onom koju je on sam imao na sebi. Bijela košulja, crno odijelo i široke crne hlače naglasile su njezinu liniju, uključujući i visoke potpetice koje je sjajno uklopila u cijeli stil.

Craigova kći je i sama glumica u usponu, no s ocem se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, stoga su se mnogi iznenadili kada se pojavila na premijeri novog filma o Jamesu Bondu.

Slavni glumac je s njezinom majkom Fionom pred oltar stao 1992. godine, no nakon dvije godine braka par je shvatio da nisu jedno za drugo te su se razveli.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene