Malo je uplašio fanove

Svojom pojavom inače izluđuje žene, ali zgodni Damiano zbog ove snimke mnoge je zabrinuo: ''Nadam se da je dobro!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Maneskin nastupila je u showu Ellen DeGeneres, a pažnju obožavatelje ukrao je zabrinjavajući izgled frontmena Damiana Davida.

Pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga, talijanski bend Maneskin, trenutno osvajaju Ameriku.

Pogledaj i ovo Damiano David - 12 Neprepoznatljiv je... Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

Nakon što su nastupili kao predgrupa legendarnim The Rolling Stonesima, pojavili su se u showu Ellen DeGeneres gdje su izveli pjesmu "Beggin", a njihov veliku uspjeh zasjenio je zabrinjavajući izgled frontmena grupe Damiana Davida.

Iako inače svojom pojavom izluđuje žene, sada su mnogi primijetili da izgleda iscrpljeno te su se uplašili za njegovo zdravlje.

"Damiano nikad nije izgledao ovako umorno, nadam se da je dobro", "Svi izgledaju iscrpljeno, a posebno Damiano", "Nadam se da se Damiano uspio odmoriti nakon showa, izgleda jako umorno", "Damiano ne izgleda baš sretno", "Čak i kad je umoran, Damiano je najljepši muškarac na planeti", neki su od komentara ispod snimke njihova nastupa na YouTubeu.

Mnogi su komentirali i kako je bezveze što u Americi moraju pjevati na engleskom i da imaju puno bolje pjesme na talijanskom jeziku, no ipak su prevladale čestitke na svjetskom uspjehu.

Talijani su u SAD-u bili na reviji modne kuće Gucci gdje su se družili s Miley Cyrus koja se ponašala kao prava obožavateljica kada ih je vidjela i htjela se fotkati s njima.

Čini se da zaluđenost njima ne jenjava ni pola godine nakon Eurosonga i gdje god se pojave naprave pravu pomutnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene