nema joj ravne

Legendarna ljepotica prošetala u haljini s vrtoglavim prorezom i pokazala mlađim kolegicama kako se to radi!

Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +9 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Galerija

Cindy Crawford bila je jedna od gošća Rihannina showa u Los Angelesu, a pojavila se u izazovnoj uskoj haljini koja je naglasila sve njezine atribute.

Legendarna manekenka Cindy Crawford (55) zablistala je u glamuroznoj haljini s vrtoglavo visokim prorezom na nozi kada se pojavila na Rihanninom showu "Savage x Fenty Vol. 3". Kraljica modnih pista mlađim je kolegicama pokazala kako se to radi te je bila pravi mamac za fotografe.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 Kakav pogled! Pogledajte novu luksuznu nekretninu koju si je priuštila članica najomraženije obitelji u Hollywoodu

Uska haljina istaknula je njezinu zavidnu liniju, ali i dekolte. Cijelu kombinaciju začinila je elegantnom frizurom i nakitom te je samouvjereno stala pred fotografe.

Jedna od najslavnijih i najuspješnijih manekenki svih vremena nekoć je vladala modnim događanjima, a i danas je rado viđeni gost istih. Ne libi se pokazati lice brz trunke šminke, a na takve se poteze odlučila kako bi ušutkala internetske trolove koji su je pokušali posramiti zato što se još uvijek bavi modelingom u svojoj dobi.

A iako njena ljepota s godinama ne blijedi, Cindy ima i dostojnu nasljednicu u svojoj kćeri Kaiai Gerber koja izgleda kao njezina mini kopija. Zbog nevjerojatne sličnosti s majkom, 19-godišnjakinja je već nosila modne revije najpoznatijih svjetskih dizajnera, a pojavila se i u brojnim kampanjama skupocjenih brendova te na naslovnicama popularnih modnih časopisa.

Maminim stopama krenuo je i 21-godišnji Presley, a jedini koji se u obitelji ne bavi manekenstvom je njihov otac Rande s kojim je Cindy u sretnom braku od 1998. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Elon Musk - 3 +0 Elon Musk (Foto: AFP) Celebrity Milijarder potvrdio da je prekinuo s pjevačicom s kojom je dobio šesto dijete, otkrio je i razlog

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene