Glumica vatrene kose Christina Hendricks podijelila je fotku iz mladosti na kojoj je sigurno ne biste prepoznali.

Galerija


Ljepotica raskošnih oblina i crvene kose koja se proslavila ulogom tajnice u hvaljenoj seriji "Mad Men", Christina Hendricks, poznata je po svojem vintage stilu odijevanja i bijeloj puti, no sada je pronašla način kako u potpunosti iznenaditi svoje obožavatelje. 

Vezani članci Stvarnost i filmovi Spaja stvarnost i filmove i ne koristi Photoshop, a zabavlja tisuće na Instagramu Parodije Instagrama Dečki pokazali koliko su slike instagramuša zapravo apsurdne, one svejedno ne odustaju

Glumica je na svom profilu na Instagramu objavila fotku iz svoje mladosti na kojoj je gotovo neprepoznatljiva. Naime, Christina je nekoć bila gotičarka koja je kosu bojila u crno, nosila je kožu, lateks i karirani uzorak. 

Christina je otkrila da je kao srednjoškolka obožavala metal i punk glazbu, a njezinoj ljubavi prema retro pin-up stilu nije bilo ni traga. 

Osim promjene odjevnog stila, može se primijetiti i kako je ova ženstvena diva voljela nositi jako kratku crnu kosu. Na prvoj fotografiji pozira u šumi odjevena u kožnu jaknu i kariranu suknju, a na drugoj izgleda kao fatalna žena u crvenom. 

Iako je gotovo neprepoznatljiva, lijepe crte lica, krupne oči i senzualne usnice ove glumice mogu se vidjeti i na njezinim fotografijama iz mladosti. 

Hendricks je odrasla u Fairfaxu u Virginiji, nakon što se preselila iz Idaha u dobi od 13 godina. Obitelj se preselila zbog boljih poslovnih prilika, no tinejdžerici Christini promjena okoline nije lako pala. 

"Bila sam gotičarka. Obojila sam kosu u 42 različite boje, brijala ju i nosila crnu šminku. Naravno, to je bio moj izraz bunta, ali bila sam i maltretirana zbog svog drukčijeg izgleda", otkrila je Christina.

Ova žena nekad je bila seks-simbol '80-ih i fatalna plavuša koja je mamila uzdahe, znate o kome je riječ?