Chrissy Teigen bila je jedna od sudionica koncerta Vax Line, na koji je stigla u kratkoj haljini s dekolteom s kojeg je bilo teško skinuti pogled.

Galerija


Manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda Chrissy Teigen bila je jedna od zvijezda koje su se odazvale humanitarnom koncertu Vax Live u Los Angelesu, a u toj je prigodi odlučila zablistati u itekako seksepilnom izdanju.

Vezani članci Chrissy Teigen Chrissy Teigen nakon više od 10 godina donijela odluku za koju kaže da joj nije bila laka, objasnila i razlog tog poteza Chrissy Teigen - 4 Uvijek iskrena manekenka iznenadila fotkama svojih usnica pa objasnila što se dogodilo, oglasila se i jedna doktorica

35-godišnja Chrissy odjenula je ultrakratku narančastu haljinu s dugačkim šlepom, ali svima su pažnju najprije ukrali duboki dekolte i prorez na prednjoj strani. S njom u društvu bila je i malena kćer Luna, koja joj je na crvenom tepihu pomogla pridržavati zanimljivu kreaciju.

Manekenka je inače prije godinu dana bila na operaciji uklanjanja implantata iz grudi, no čini se kako ipak nije posve zadovoljna rezultatom pa želi na još jedan zahvat smanjivanja, što je priznala odmah nakon operacije.

"Ovo bi trebalo prelaziti preko svake moje si**, ali da, moje grudi su još ogromne. Iskreno, mislim da ću to ponovno učiniti, opet ću ih smanjiti. Nisam očekivala da će i dalje biti ovako velike", požalila se tada Chrissy, iako je prvotno tvrdila kako joj je život nakon operacije puno lakši.

Osim Chrissy na koncertu Vax Live pojavili su se i Jennifer Lopez, Ben Affleck, princ Harry, David Letterman, Gayle King, Jimmy Kimmel, Nomzamo Mbatha, Olivia Munn i Sean Penn.

Posebno je bilo zanimljivo obraćanje princa Harryja, kojemu je to bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon smrti princa Philpa, a koji je na pozornici dočekan kao velika zvijezda. 

Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

Snježana Dujmić objavila fotografiju uništenog murala posvećenog Rajku: "Prestrašno. Kakvih sve to ljudi ima?"