Dobro se snašao

Pogledajte prvo pojavljivanje princa Harryja u javnosti nakon smrti princa Philipa, čini se da ga u Americi stvarno svi obožavaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry bio je jedan od sudionika dobrotvornog koncerta Vax Live održanog u Los Angelesu gdje je dočekan s glasnim ovacijama.

Princ Harry pojavio se prvi put javnosti nakon posljednjeg ispraćaja svog djeda, princa Philipa. U Los Angelesu pridružio se nekima od najvećih zvijezda današnjice na važnom humanitarnom događanju.

Pogledaj i ovo Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton izjava na koju se čekalo Meghan i Harry poslali su javnu poruku podrške Kate Middleton koja boluje od raka, a svijet zanima i još jedna poprilično bitna informacija

Riječ je o dobrotvornom koncertu Vax Live, na kojem je dobio glasne ovacije publike nakon što je srdačno zahvalio medicinskom osoblju u borbi protiv koronavirusa i pozvao Amerikance da gledaju i na druge ljude oko sebe s empatijom i suosjećanjem. Harry je bio među brojnim zvijezdama s A-liste, uključujući Jennifer Lopez, Selenu Gomez i Bena Afflecka, a cilj koncerta bio je promoviranje cjepiva protiv koronavirusa u svijetu.

Bio je to njegov prvi javni nastup otkako se nedavno vratio u SAD iz Velike Britanije, a njegove supruge Meghan Markle nije bilo na vidiku.

"Večeras je slavlje svih vas ovdje, cijepljenih medicinskih radnika u publici i milijuna njih širom svijeta. Proteklu godinu hrabro ste se i nesebično borili kako biste nas zaštitili. Služili ste nam i žrtvovali se, doveli sebe u opasnost i bili ste svjesni rizika. Dugujemo vam nevjerojatnu zahvalnost. Hvala vam. Okupili smo se jer ova pandemija ne može prestati ako ne djelujemo kolektivno s neviđenom predanošću našoj zajedničkoj budućnosti. Cjepivo se mora dostaviti svima i svugdje", rekao je između ostalog Harry pred okupljenim mnoštvom.

Prilikom promoviranja koncerta organizatori su naveli kako će princ Harry i Meghan Markle ostaviti globalan utjecaj i poslati važnu poruku o cjepivu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 1 Maja Šuput druga emisija TLZP - 5 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Maja Šuput - 8 +1 Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) +4 Madonna (Foto: AFP) Zanimljivosti Nakon brojnih poznatih frajera zaljubila se u 35 godina mlađeg plesača, skrivaju se, ali neki detalji veze su procurili u javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene