Američka glumica Chloe Sevigny i redatelj Siniša Mačković prvi su put zajedno viđeni u kolovozu prošle godine.

Galerija


Chloe Sevigny prošle je godine u jednom intervjuu dala nagovijestiti da bi voljela postati majka, a uskoro će joj se ta želja i ostvariti.

Vezani članci Tajne Instagrama - 11 Pokazao kako stvara prekrasne fotografije i oduševio ljude svojim talentom Chloe Sevigny (Foto: Profimedia) Holivudska glumica i partner iz Zaprešića uhvaćeni u šetnji, svi su gledali samo u njega zbog onog što je imao na sebi

45-godišnja američka glumica i redatelj Siniša Mačković iz Zagreba prvi su put zajedno viđeni u kolovozu prošle godine, a sada čekaju i prvo dijete.

Chloe je u ravnatelja galerije Karma Art u New Yorku zaljubljena preko ušiju te je u petom mjesecu trudnoće, a trbuh je sada pokazala i na Instagramu. Ipak, nitko ne zna sa sigurnošću koliko je par zajedno.

Prije veze s redateljem, strani mediji Chloe su povezivali s 22-godišnjim Lukom Sabbatom, bivšim dečkom slavne reality sestre Kourtney Kardashian, kojeg je upoznala na setu filma "The Dead Don't Die", gdje su postali vrlo bliski.

"Sjećam se da sam vidjela tog predivnog dečka i ostala zatečena. Nasmiješio mi se i ja sam se rastopila. Pitala sam se tko je taj mali", izjavila je svojevremeno glumica za The Cut.

Ipak, Chloe je poznata po izjavama koje ostavljaju upitnike iznad glave pa je tako jednom prilikom otkrila kako mladolik izgled duguje činjenici da nema djece. No čini se kako je promijenila mišljenje po tom pitanju zbog markantnog Siniše... 

Nina Morić nekad je bila jedna od najljepših žena, no od nje je ostalo deformirano lice te burni prekidi s čudnim muškarcima