Želja joj se ostvarila

Holivudska glumica u 46. godini čeka prvo dijete: S redateljem Sinišom u vezi je od prošle godine

Chloe Sevigny (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny i Siniša Mačković (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) +0 Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Galerija

Chloe Sevigny prošle je godine u jednom intervjuu dala nagovijestiti da bi voljela postati majka, a sada će joj se ta želja i ostvariti.

Američka glumica Chloe Sevigny i redatelj Siniša Mačković prvi su put zajedno viđeni u kolovozu prošle godine, a sada čekaju i prvo dijete.

Pogledaj i ovo Chloe Sevigny (Foto: Profimedia) Pomalo neobičan outfit Holivudska glumica i partner iz Zaprešića uhvaćeni u šetnji, svi su gledali samo u njega zbog onog što je imao na sebi

46-godišnjakinja vijest još nije potvrdila, ali portal TMZ objavio je fotografije na kojima se vidi njezin trbuščić.

Glumica je u jednom intervjuu prošle godine dala nagovijestiti kako bi uskoro voljela postati majka, a želja joj se sada i ostvarila. 

Prije veze s redateljem Sinišom, koji je porijeklom iz Srbije, strani mediji Chloe su povezivali s 21-godišnjim Lukom Sabbatom, bivšim dečkom slavne reality sestre Kourtney Kardashian, kojeg je upoznala na setu filma "The Dead Don't Die", gdje su postali vrlo bliski.

"Sjećam se da sam vidjela tog predivnog dečka i ostala zatečena. Nasmiješio mi se i ja sam se rastopila. Pitala sam se tko je taj mali", izjavila je svojevremeno glumica za The Cut.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene