Chloe Sevigny prošle je godine u jednom intervjuu dala nagovijestiti da bi voljela postati majka, a sada će joj se ta želja i ostvariti.

Galerija


Američka glumica Chloe Sevigny i redatelj Siniša Mačković prvi su put zajedno viđeni u kolovozu prošle godine, a sada čekaju i prvo dijete.

Vezani članci Chloe Sevigny i Siniša Mačković Holivudska glumica i njezin partner iz Zaprešića uhvaćeni u prvoj šetnji sa sinom kojeg je rodila u 46. godini Chloe Sevigny Holivudska glumica u 46. godini dobila sina s partnerom iz Zaprešića, dali su mu hrvatsko ime

46-godišnjakinja vijest još nije potvrdila, ali portal TMZ objavio je fotografije na kojima se vidi njezin trbuščić.

Glumica je u jednom intervjuu prošle godine dala nagovijestiti kako bi uskoro voljela postati majka, a želja joj se sada i ostvarila. 

Prije veze s redateljem Sinišom, koji je porijeklom iz Srbije, strani mediji Chloe su povezivali s 21-godišnjim Lukom Sabbatom, bivšim dečkom slavne reality sestre Kourtney Kardashian, kojeg je upoznala na setu filma "The Dead Don't Die", gdje su postali vrlo bliski.

"Sjećam se da sam vidjela tog predivnog dečka i ostala zatečena. Nasmiješio mi se i ja sam se rastopila. Pitala sam se tko je taj mali", izjavila je svojevremeno glumica za The Cut.

Napali Karleušu zbog prozirnog kombinezona: Pjevačica publici pokazala najintimnije dijelove tijela