Luka Sabbat ranije je bio s 39-godišnjom Kourtney Kardashian, a sad se druži s glumicom Chloe Sevigny.

Galerija


Za mladog manekena saznalo se kada se u njega zagledala najstarija sestra Kardashian.

Vezani članci Kourtney Kardash i Younes Bendjima Ponovno je viđena s 13 godina mlađim, koji ju je navodno varao te ju javno vrijeđao Sofia Richie (Foto: Profimedia) Pametno je iskoristila 3 poznata muškarca u svom životu i zaradila milijune ni na čemu

Radi se o 21-godišnjem Luki Sabbatu koji se neko vrijeme zabavljao s 39-godišnjom Kourtney Kardashian nakon njezinog prekida dvogodišnje veze s modelom Younesom Bendjimom.

Par je više puta viđen zajedno, iako nikada nisu potvrdili vezu. Ipak, čini se kako se Luka nije spremAN vezati samo za jednu, ali definitivno je spreman izlaziti sa starijim damama, jer je nedavno viđen s 44-godišnjom glumicom Chloe Sevigny.

Duo je prošlog vikenda viđen u New Yorku na vjenčanju poznatog dizajnera Marca Jacobsa i njegovog partnera, a pritom su se držali za ruke. Navodno su se povezali na snimanju zombie filma "The Dead Don't Die", a glumica je časopisu The Cut u jednom intervjuu nahvalila Lukea na sva zvona.

"Sjećam da sam vidjela tog lijepog dečka i ostala zapanjena. Nasmijao se, a ja sam se otopila. Pitala sam se tko je on", rekla je tada.

A fotografije s vjenčanja pokazale su koliko je par blizak, jer čitavo vrijeme nisu skidali ruke jedno s drugoga. 

Luke je za vrijeme druženja s Kourtney inzistirao kako nisu zajedno, no za glumicu ništa nije potvrdio, ali niti demantirao.

Obzirom da su celebrity parovi s mlađim muškarcem i starijom ženom još uvijek u manjini nego oni kod kojih je obrnuta situacija, ne čudi što je ovaj duo izazvao veliki interes javnosti. Još kada je u pitanju netko tko je imao veze s Kardashianima, medijska pažnja nimalo ne čudi.

Luke ima brojne slavne prijateljice, a javnost ga često uspoređuje s glazbenikom Lennyjem Kravitzom koji je velik miljenik žena.