Nisu se odvajali

Nakon što se zabavljao sa slavnom sestrom, 21-godišnji model sad ljubi 23 godine stariju glumicu?

Chloe Sevigny i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny (Foto: AFP) Chloe Sevigny (Foto: AFP) Kourtney Kardashian, Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian, Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Luka Sabbat (Foto: Instagram) Luka Sabbat (Foto: Instagram) +0 Luka Sabbat (Foto: Instagram) Galerija

Luka Sabbat ranije je bio s 39-godišnjom Kourtney Kardashian, a sad se druži s glumicom Chloe Sevigny.

Za mladog manekena saznalo se kada se u njega zagledala najstarija sestra Kardashian.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian prvo s novim partnerom U 45. godini rodila je četvrto dijete, a zanimljivo je i zašto su dječaku dali ovo neobično ime!

Radi se o 21-godišnjem Luki Sabbatu koji se neko vrijeme zabavljao s 39-godišnjom Kourtney Kardashian nakon njezinog prekida dvogodišnje veze s modelom Younesom Bendjimom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mr. Fallback (@lukasabbat) on

Par je više puta viđen zajedno, iako nikada nisu potvrdili vezu. Ipak, čini se kako se Luka nije spremAN vezati samo za jednu, ali definitivno je spreman izlaziti sa starijim damama, jer je nedavno viđen s 44-godišnjom glumicom Chloe Sevigny.

Duo je prošlog vikenda viđen u New Yorku na vjenčanju poznatog dizajnera Marca Jacobsa i njegovog partnera, a pritom su se držali za ruke. Navodno su se povezali na snimanju zombie filma "The Dead Don't Die", a glumica je časopisu The Cut u jednom intervjuu nahvalila Lukea na sva zvona.

"Sjećam da sam vidjela tog lijepog dečka i ostala zapanjena. Nasmijao se, a ja sam se otopila. Pitala sam se tko je on", rekla je tada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny) on

A fotografije s vjenčanja pokazale su koliko je par blizak, jer čitavo vrijeme nisu skidali ruke jedno s drugoga. 

Luke je za vrijeme druženja s Kourtney inzistirao kako nisu zajedno, no za glumicu ništa nije potvrdio, ali niti demantirao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Obzirom da su celebrity parovi s mlađim muškarcem i starijom ženom još uvijek u manjini nego oni kod kojih je obrnuta situacija, ne čudi što je ovaj duo izazvao veliki interes javnosti. Još kada je u pitanju netko tko je imao veze s Kardashianima, medijska pažnja nimalo ne čudi.

Luke ima brojne slavne prijateljice, a javnost ga često uspoređuje s glazbenikom Lennyjem Kravitzom koji je velik miljenik žena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene