Jeremy Meeks nedavno se razveo od supruge, a sve zbog bogate nasljednice Chloe Green.

Galerija


Najseksi zatvorenik na svijetu, Jeremy Meeks, danas je daleko ostavio dane kada je boravio iza rešetaka. Tamnicu je zamijenio luksuznom jahtom, i to nakon što je prevario suprugu s mladom nasljednicom Chloe Green. Dok je još bio u braku Jeremy je upoznao Green te s njom putovao svijetom. Kod kuće ga je za to vrijeme čekala supruga, s kojom ima dvoje djece. Neko vrijeme nagađalo se hoće li Jeremyja supruga primiti nazad, radi li se tek o aferi s bogatom djevojkom, no na kraju je vrijeme pokazalo da s Chloe misli ozbiljno.

Vezani članci Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Svi se pitaju: Evo tko je zanosna crnka koja se u Cannesu pojavila s bivšim najseksi zatvorenikom na svijetu Chloe Green (Foto: Instagram) Bogata nasljednica prvi put u javnosti poslije glasina o prekidu s najseksi kriminalcem na svijetu, što je prava istina?

Razveo se, a unatoč neodobravanju obitelji, Chloe je s njim ušla u vezu. Nedavno su objavili i da čekaju dijete, a sada su osvanule i fotografije s jednog od njihovih brojnih odmora. Na njemu je mlada nasljednica pokazala svoj trudnički trbuščić, a ako je suditi po njemu - beba im uskoro stiže. Inače, Jeremy i Chloe odmaraju se na luksuznoj jahti Philipa Greena, Chloeinog oca.