Iako su mnogi mislili da će veza Chloe Green i Jeremyja Meeksa završiti kao prolazna avantura, čini se da su mnogi bili u krivu.

Galerija


Chloe Green, bogata nasljednica i kći britanskog milijardera Philipa Greena, čeka prvo dijete s Jeremyjem Meeksom, poznatijim pod nadimkom seksi kriminalac.

Vezani članci Philip Green (Foto: Pixsell) Zlostavljao zaposlenike pa im plaćao da šute? Milijarder i vlasnik poznatog brenda usred seks-skandala Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Seksi zatvorenik varao je bivšu s razmaženom bogatašicom, no sada se smirio uz nju i sina

Naime, Meeks je u zatvoru bio od 2014. godine jer je posjedovao oružje bez dozvole.
Svijetu je postao poznat još dok je boravio iza rešetaka, a njegova je policijska fotografija obišla svijet. Naime, zbog fatalnog pogleda i dobre tjelesne forme prvi ugovor s nekom modnom agencijom potpisao je dok je bio u zatvoru. Kad je 2016. godine izašao na slobodu, počeo je šetati modnim pistama. A onda je upoznao i Chloe te započeo s njom vezu iako je osam godina proveo u braku sa suprugom Melissom.

Jeremy Meeks (Foto: Getty)
Jeremy Meeks (Foto: Getty)

Da ju je prevario, Melissa je saznala nakon što su do njegovih preljubničkih footgrafija došli paparazzi. Jeremy je snimljen na jahti u strastvenom zagrljaju s bogatom nasljednicom, a ubrzo je i sam priznao da je njegovu braku došao kraj. S Melissom ima devetogodišnjeg sina.