Baš kao na filmu

Bio je u zatvoru, za njim lude žene diljem svijeta, a sad čeka dijete sa kćerkom milijardera

Jeremy Meeks (Foto: Instagram) Jeremy Meeks (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks (Foto: Instagram) Jeremy Meeks (Foto: Getty) +0 Jeremy Meeks (Foto: Getty) Galerija

Iako su mnogi mislili da će veza Chloe Green i Jeremyja Meeksa završiti kao prolazna avantura, čini se da su mnogi bili u krivu.

Chloe Green, bogata nasljednica i kći britanskog milijardera Philipa Greena, čeka prvo dijete s Jeremyjem Meeksom, poznatijim pod nadimkom seksi kriminalac.

Pogledaj i ovo Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Kakva bomba! Svi se pitaju: Evo tko je zanosna crnka koja se u Cannesu pojavila s bivšim najseksi zatvorenikom na svijetu

Naime, Meeks je u zatvoru bio od 2014. godine jer je posjedovao oružje bez dozvole.
Svijetu je postao poznat još dok je boravio iza rešetaka, a njegova je policijska fotografija obišla svijet. Naime, zbog fatalnog pogleda i dobre tjelesne forme prvi ugovor s nekom modnom agencijom potpisao je dok je bio u zatvoru. Kad je 2016. godine izašao na slobodu, počeo je šetati modnim pistama. A onda je upoznao i Chloe te započeo s njom vezu iako je osam godina proveo u braku sa suprugom Melissom.

Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Foto: Getty

Da ju je prevario, Melissa je saznala nakon što su do njegovih preljubničkih footgrafija došli paparazzi. Jeremy je snimljen na jahti u strastvenom zagrljaju s bogatom nasljednicom, a ubrzo je i sam priznao da je njegovu braku došao kraj. S Melissom ima devetogodišnjeg sina.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene