Cheryl Cole proslavila se u grupi Girls Aloud, a posljednjih godina interes javnosti izazivaju njezine veze sa slavnim licima.

Galerija


Engleska pjevačica Cheryl, koja je u centar medijske pažnje prvo došla zbog grupe Girls Aloud u kojoj je godinama pjevala, proslavit će 36. rođendan, a ova lijepa dama posljednjih je godina poznata i po svojim ljubavnim avanturama.

Vezani članci Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Njezin 10 godina mlađi bivši ne odvaja se od milijunašice, a ona pokazuje tetovažu među grudima Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Glazbenik se ne odvaja od mlađahne manekenke koja ga je vratila u život nakon teškog prekida

U rujnu 2004. godine započela je vezu s nogometašem kluba Chelsea, Ashleyjem Coleom, a godinu kasnije par je objavio zaruke. Vjenčali su se 2006. godine u Londonu, no od samih početaka njihov brak je bio na klimavim nogama zbog njegovih brojnih izvanbračnih izleta. Četiri godine kasnije Cheryl je podnijela papire za razvod, u kojima je navela njegovu nevjeru kao glavni razlog. Cole je medijima priznao da je varao suprugu te je često govorio da mu je žao zbog svega što je učinio. Cheryl je nastavila koristiti njegovo prezime, no brzo je za svoje glazbene projekte prezime izbacila te je koristila samo - Cheryl.

U srpnju 2014. godine pjevačica je pred oltar stala s francuskim restauratorom Jeanom-Bernardom Fernandezom-Versinijem nakon samo tri mjeseca veze. Brak nije dugo potrajao, no odmah nakon toga pronašla je novu ljubav.

Radilo se o pjevaču grupe One Direction, Liamu Payneu, koji je 10 godina mlađi od nje. Par je dobio i sina 2017., a godinu kasnije su objavili da su prekinuli. Njihovi prijatelji britanskim su medijima govorili kako je par naporno radio na vezi, no nisu je uspjeli spasiti. Zbog sina su ostali u dobrim odnosima, a oboje kažu da će zauvijek biti super prijatelji. Dok je Liam od onda u vezi s manekenkom Mayom Henry, Cheryl je sama te privatni život ne odaje previše medijima.

Mamićeva supruga je i prije 13 godina mamila uzdahe prirodnom ljepotom, pogledajte kako je onda izgledala