Laim Payne bio je član svjetske senzacije One Direction, a na audiciji zbog koje je završio u bendu bila je i njegova velika ljubav Cheryl.

Galerija


Pjevač Liam Payne prisjetio se trenutka koji mu je promijenio čitav život, a od kojeg je prošlo čak 10 godina. Na Twitteru je podijelio fotografiju sa svoje audicije za X-Factor na kojoj je bio 2010. godine, a kojom si je osigurao mjesto u boy-bendu One Direction.

Vezani članci Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Prije mjesec dana prekinuo je s 10 godina starijom curom, a za njega se sada otimaju manekenka i bogata nasljednica Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Nakon dvije i pol godine ljubavi: Prekinuo par u koji baš nitko nije vjerovao jer je ona 10 godina starija

"Prošlo je točno 10 godina od moje audicije na X-Factoru i upravo sam saznao da je moj prvi album na streming servisima premašio 2 milijarde streamova. Taj prestrašeni dječak nije mislio da će se sve ovo dogoditi. Veliko hvala svima koji su omogućili da se proteklo desetljeće mog života zaista dogodi", napisao je Payne na Twitteru.

Liam je u tom trenutku imao tek 16 godina, a samo par godina nakon osvojio je čitav svijet s pop senzacijom One Direction. Iako dečki više ne pjevaju zajedno, svatko od njih je ostvario zavidnu samostalnu karijeru.

Ono što je zanimljivo jest činjenica da je na njegovoj audiciji mežu žirijem sjedila sada njegova današnja djevojka Cheryl. Britanski mediji nagađaju kako je mlađahni pjevač još onda bacio oko na lijepu pjevačicu, a vezu su započeli 2015. godine. U javnost su sa svime izašli tek godinu kasnije, a ni u jednom trenutku im nije smetala činjenica što je ona od njega deset godina starija.

U ožujku 2017. godine Cheryl je rodila njihovog sina Beara. Samo godinu kasnije počelo se nagađati o prekidu, a da se rastaju objavili su u lipnju 2018. godine. Par je i dalje u dobrim odnosima zbog sina. Dok je Liam od onda u vezi s manekenkom Mayom Henry, Cheryl je sama te privatni život ne odaje previše medijima.

Poslije iznenadnog razvoda od ljepotice utjehu traži u prsatoj starleti koja se sa 16 udala za 50-godišnjaka