Channing Tatum i Jessie J nisu se suzdržavali od razmjenjivanja nježnosti i poljubaca.

Galerija


Holivudski glumac Channing Tatum i pjevačica Jessie J zaljubljeni su kao nikad prije, a javnost je detalje o njihovoj vezi saznala krajem prošle godine.

Vezani članci Channing Tatum (Foto: Profimedia) Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Dok joj novi dečko izjavljuje ljubav i diže je u nebesa, ona gola pozira s drugim muškarcem

Iako su šuškanja bila glasna, u javnosti su dosad bili snimljeni tek jednom, u zajedničkoj šetnji Londonom, no paparazzi su ovih dana imali više sreće i konačno su ih uhvatili kako razmjenjuju poljupce.

Golupčići su snimljeni na zajedničkoj večeri s prijateljima tijekom koje nisu prestajali šaputati jedno drugom na uho i razmjenjivati nježnosti. 

Channing je prije veze s Jessie bio u braku s glumicom i plesačicom Jennom Dewan, i to dugih 12 godina, pa je vijest o njihovu razvodu šokirala javnost. Dok je glumac utjehu pronašao u Jessie, Jenna ljubi glumca Steveu Kazeea

Iskri na holivudskom setu u Rovinju: Salma se dobro utegnula, a Samuel ju je bome čvrsto primio!