Jenna Dewan i Channing Tatum brzo su našli nove partnere nakon raspada 9-godišnjeg braka.

Galerija


Bivši supružnici Channing Tatum i Jenna Dewan ponovno su sretni u ljubavi.

Vezani članci Channing Tatum (Foto: Profimedia) Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Rastala se nakon 10 godina braka, našla novu ljubav i sada izgleda bolje no ikad

Nakon što su u travnju ove godine na iznenađenje obožavatelja potvrdili da se razvode nakon devet godina braka, Jenna i Channing nisu dugo čekali da pronađu nove partnere.

On je utjehu našao u pjevačici Jessie Jkoja izgledom neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu suprugu, dok se ona zaljubila u glumca Stevea Kazeea, kojeg je neko vrijeme uspješno skrivala od znatiželjne javnosti.

Par se viđa nekoliko mjeseci, a izvori bliski glumici otkrivaju da ona nikada nije bila sretnija.

Otkad se više ne skriva, duo se može vidjeti na raznim događanjima te u romantičnim izlascima, a glumica čitavo vrijeme ne skida veliki osmijeh s lica.

Tako je bila i nedavno u Palm Springsu, gdje je duo viđen ispred jednog meksičkog restorana. Dok su čekali stol, vrijeme su kratili zagrljajima i poljupcima, ne obazirući se na fotografe.

Istovremeno, Channing je viđen u društvu kćerkice Everly u backstageu koncerta svoje nove partnerice, iako se pokušavao sakriti ispod crne šilterice. Ipak, par još uvijek nije uhvaćen zajedno.

Bivša zaručnica Vladimira Klička pijana i u panici dočekala policiju u domu svog novog dečka

Ona ne želi otići iz Hrvatske: ''Odlučila sam riskirati. Sada ili nikada''