50-godišnja glumica Catherine Zeta-Jones i 25 godina stariji suprug Michael Douglas bili su gosti dodjele SAG nagrada.

Galerija


Prošle nedjelje održana je dodjela SAG nagrada na koju su pristigli i Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas.

Vezani članci Catherine Zeta Jones, Michael Douglas U njih nitko nije vjerovao, a on joj je samo pola sata nakon što su se upoznali rekao da će biti otac njezine djece Kirk Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Getty Images) Legendarni glumac bio je šarmer do samoga kraja, uvijek je koristio priliku da se upucava supruzi svog sina

Glumački par svim je okupljenima pokazao kako se još uvijek ludo voli, no njegova ljepša polovica dokazala je i kako je pretjerala sa zatezanjem lica.

Naime, 50-godišnja velška ljepotica nije se oduprijela tretmanima kojima se podvrgava i većina ostalih holivudskih dama, no ovoga puta je zaista pretjerala, jer joj se lice izobličilo. To nije moglo promaknuti baš nikome, no unatoč tome, Catherine nije skidala osmijeh s lica dok ju je 25 godina stariji suprug nježno držao za ruku.

Podsjetimo, par je 1998. godine na Festivalu Deauville u Franucuskoj upoznao zajednički kolega Danny DeVito, godinu dana kasnije su se zaručili, a 2000. godine su se vjenčali u njujorškom hotelu Plaza.

Iako slove kao jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih holivudskih parova, nije uvijek sve bilo savršeno. Michaelu je prije nekoliko godina bio dijagnosticiran rak jezika, a Catherine je bila cijelo vrijeme uz njega u tom teškom razdoblju.

Nakon što je on uspio pobijediti tešku bolest, Catherine je bio dijagnosticiran bipolarni poremećaj, pa su zamijenili uloge i Michael je njoj pružao bezuvjetnu potporu i učinio sve da joj nađe odgovarajuće liječenje.

No samo dvije godine kasnije svijet je obišla vijest kako su potvrdili da se razvode i da su odlučili krenuti svatko svojim putem. Michael nije bio spreman na to i novinarima je izjavio kako još uvijek pokušava popraviti stvari koje ne funkcioniraju.

To mu je očigledno i uspjelo jer su za nekoliko mjeseci objavili vijest da su ponovno zajedno, ovaj put jači nego ikada. Par ima dvoje djece.

Nadamo se samo kako će Catherine stati na vrijeme s ovakvim "uljepšavanjem". 

Meghan se oglasila prvi put nakon napuštanja kraljevske obitelji kako bi ponovno zasjenila Kate?