Radi se o glumačkom paru kojeg čine Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas koji su zajedno od davne 1998. godine unatoč poprilično velikoj razlici od čak 25 godina.

Galerija


Oni su jedan od najdugovječnijih holivudskih parova.

Vezani članci Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Supruga starijeg od sebe 25 godina brižno je pridržavala na putu prema zabavi kanadskog milijardera Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Godinama smo uživali u pogledu na trbušnjake ovog ljepotana, a sad je ponosno prošetao trbuščić

Radi se o glumačkom paru kojeg čine Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas koji su zajedno od davne 1998. godine unatoč poprilično velikoj razlici od čak 25 godina.

Michaelu se velška ljepotica svidjela na prvi pogled, no ona u početku nije bila impresionirana njime. "Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem laku noć", rekla mu je tada Catherine, no on nije odustajao. Glumac se u to se vrijeme rastajao od supruge Diandre Luker nakon 18 godina braka, no Catherine je odmah poručio kako želi da bude majka njegove djece.

A trud se isplatio, jer par doista danas ima dvoje djece, 14-godišnju kći i 17-godišnjeg sina. Unatoč brojnim nedaćama kroz sve ove godine, kao što su njezin bipolarni poremećaj, njegov rak grla, kao i nedavne optužbe na njegov račun da je seksualno zlostavljao asistenticu, par je ostao sretan i zaljubljen kao i prvog dana.

To su dokazali i na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa na kojoj su se zaljubljeno gledali, grlili i držali za ruke, a posebna pažnja bila je na 49-godišnjoj Catherine koja je blistala u elegantnoj, zelenoj haljini s prorezom.

"Prvo moram reći da sam neopisivo sretna da smo uspjeli 20 godina ostati zajedno. Nikada nisam mislila da je moguće s nekom osobom provesti toliko godina i da će sve biti idealno. I nije. Michael i ja imamo jako otvoren brak i vezu. Kada imate djecu, koja nisu kriva za to što ste ih rodili u svijetu prepunom nepravde, morate jednostavno biti otvoreni i sve iskreno dijeliti", rekla je nedavno glumica.

Njihovo raskošno vjenčanje održano je 18. studenog 2000. godine u hotelu Plaza u New Yorku, nakon što je finaliziran njegov razvod od bivše supruge, a glumce je taj dan "olakšao" za čak 1,5 milijuna funti pa nije ni čudo da je njihovo vjenčanje tada proglašeno "vjenčanjem godine". 

Dekolte u koji se gledalo! Slavna glumica možda nema sreće u ljubavi, ali je stvarno prava ljepotica!

Slavni glumac sa smješkom negirao optužbe o seksualnom zlostavljanju 18-godišnjeg mladića: "Nisam kriv"

Dino Rađa prisjetio se posebne osobe koja mu neopisivo fali: "Nema dana da mi ne padne na pamet"