Još uvijek zaljubljeni

Bili pred razvodom: Razlika od 25 godina i teške bolesti nisu stali na put njihovoj velikoj ljubavi

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Getty Images 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Instagram) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) +1 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Instagram) Galerija

Catherina Zeta-Jones i Michael Douglas blistali su na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja.

Glumačko-ljubavni par među kojima je čak 25 godina razlike, 49-godišnja Cathrine Zeta-Jones i 74-godišnji Michael Douglas plijenili su pažnju na crvenom tepihu 71. dodjele Emmyja u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 2 i dalje ludo zaljubljeni! Fotografija glumačke legende koja opčinjeno gleda u raskošni dekolte 25 godina mlađe supruge Catherine pravi je hit u stranim medijima!

Par se kao i uvijek pojavio u besprijekornom izdanju. Ona je blistala u ružičastoj haljini visokog proreza, a on u elegantnom tamnom odijelu. Njihova legendarna kemija koje ne blijedi bila je vidljiva na sam prvi pogled dok su spremno pozirali pred okupljenim fotografima.

Kao i uvijek, držali su se za ruke te nisu skrivali koliko su još uvijek zaljubljeni jedno u drugo.

Par je 1998. godine na Festivalu Deauville u Franucuskoj upoznao zajednički kolega Danny DeVito, godinu dana kasnije su se zaručili, a 2000. godine su se vjenčali u njujorškom hotelu Plaza. 25. rujna oboje će proslaviti svoje rođendane,  a ove su godine proslavili i 19. godišnjicu braka. 

Iako slove kao jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih holivudskih parova, nije uvijek sve bilo savršeno. Michaelu je prije nekoliko godina bio dijagnosticiran rak jezika, a Catherine je bila cijelo vrijeme uz njega u tom teškom razdoblju. Nakon što je on uspio pobijediti tešku bolest, Catherine je bilo dijagnosticiran bipolarni poremećaj, pa su zamijenili uloge i Michael je njoj pružao bezuvjetnu potporu i učinio sve da joj nađe odgovarajuće liječenje. 

No samo dvije godine kasnije svijet je obišla vijest kako su potvrdili da se razvode i da su odlučili krenuti svatko svojim putem.

Michael nije bio spreman na to i novinarima je izjavio kako još uvijek pokušava popraviti stvari koje ne funkcioniraju. To mu je očigledno i uspjelo jer su za nekoliko mjeseci objavili vijest da su ponovno zajedno, ovaj put jači nego ikada.

Novinari su im bili postavili pitanje koji je njihov savjet za uspješan brak, na što im je Michael odgovorio: "Živjeti dan po dan."

Često se pitao otkud mu toliko sreće da je nakon toliko godina ostao s njome i priznao kako je ostao posramljen nakon večeri u kojoj su se upoznali. U znak isprike odlučio se za ispriku i romantičnu gestu poslavši joj cvijeće i poruku.

"Za pravu se ljubav mora potruditi. Ljubav je izvanredan osjećaj koji dolazi iz dubine duše. Ne smijete uzimati ljubav zdravo za gotovo", objasnio je Michael.

Priča ovog holivudskog para doista je dokaz da prava ljubav može pobijediti sve izazove i nedaće.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Instagram) +1 Demi Moore, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Celebrity Poslije iskrene ispovijesti o seksu utroje, otkrila je nove šokantne detalje o kojima ranije nije pričala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene