Čak pet puta!

Ovo je jedini muškarac koji je kleknuo pred jednu od najljepših žena svijeta, a ona je rekla "ne"

Jennifer Lopez i Casper Smart (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Casper Smart (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Casper Smart (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Casper Smart (Foto: AFP) Alex Rodriguez, Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Jennifer Lopez, Ojani Noa (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Cris Judd (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez, Marc Anthony (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Casper Smart (Foto: AFP) +0 Jennifer Lopez i Casper Smart (Foto: AFP) Galerija

Od 2011. do 2016. Jennifer Lopez bila je u turbulentnoj vezi s plesačem Casperom Smartom.

Čini se kako su se pred njom muškarci naklečali.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Kao tinejdžeri! Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

Nakon dvije godine veze Jennifer Lopez zaručila se s Alexom Rodriguezom tijekom romantičnog odmora. Alex je pred svoju partnericu kleknuo s gigantskim prstenom kojim su se oboje pohvalili na društvenim mrežama.

Samo dan kasnije sreću para pokušao je narušiti Alexov kolega Jose Canseco, koji je na Twitteru otkrio da Jennifer nema pojma za koga se udaje jer ju Alex vara s njegovom bivšom suprugom Jessicom. "Čitam tekstove o J.Lo i Alexu Rodriguezu. Jadna žena. Nema pojma tko je on zapravo. Vara ju s mojom bivšom suprugom. Alex, prestani biti g**** i prestani varati Jennifer", napisao je Canseco na Twitteru, a Rodrigueza je izazvao i na boksački meč.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Canseco je na kraju dodao da je spreman podvrgnuti se i na detektor laži kako bi dokazao da govori istinu. Pjevačica i glumica nije se oglašavala u vezi takvih glasina, kao ni Alex, no u ove dvije godine više je puta istaknula da nikada nije bila sretnija, no da joj se ne žuri u novi brak.

Podsjetimo, Jennifer iza sebe ima tri propala braka - s kubanskim konobarom Ojanijem Nouom koji je trajao samo 11 mjeseci, plesačem Chrisom Juddom koji je trajao 2 godine te latino pjevačem Marcom Anthonyjem s kojim ima blizance, a njihov je brak potrajao i najduže - skoro 7 godina. No to nisu jedini muškarci koji su kleknuli pred jednu od najljepših žena svijeta.

To je učinio i holivudski glumac Ben Affleck, s kojim se zbližila na snimanju filma "Gigli". No umjesto vjenčanja 2003. godine, par je prekinuo. Prsten vrijedan 1,2 milijuna dolara Jennifer mu je vratila, a o razlozima prekida samo se nagađalo. Neki su tvrdili kako je njoj bilo dosta njegova raskalašenog načina života, dok su drugi tvrdili kako je glumcu tako javna veza bila jendostavno previše te je smatrao da ga u Hollywoodu više nitko ne shvaća ozbiljno, već samo kao "partnera Jennifer Lopez".

Od 2011. do 2016. Lopez je bila u turbulentnoj vezi s mlađahnim plesačem Casperom Smartom, a to je ujedno jedini muškarac koji ju zaprosio, a ona ga je odbila, i to čak pet puta.

"Ne želim uspoređivati niti jednu prosidbu jer su sve bile poprilično spektakularne. No tu su bili i neki koji su me zaprosili, a ja sam odbila", jednom je prilikom otkrila latino diva, kojoj nije palo ni na pamet da odbije Alexa, za kojeg je otkrila da je uz njega napokon našla mirnu luku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Alex iza sebe ima propali brak s psihijatricom Cynthijom Scurtis, s kojom se vjenčao 2002. godine, a rastali su se 2008. godine. Par se upoznao u jednoj teretani, imaju dvije kćeri, a papire za razvod predala je ona uz navođenje "nepomirljivih razlika".

Ipak, bejzbolaš je poznat po brojnim kratkim avanturama s poznatim damama, među kojima su bile Madonna, Rita Ora, Kate Hudson i Cameron Diaz

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: Getty) +3 Pax Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Mršavu figuru glumice koja već godinama zabrinjava njezine obožavatelje zasjenila njezina djeca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene