Candice Swanepoel jedna je od najtraženijih manekenki današnjice, a fotografi su ovu ljepoticu uhvatili u ležernoj šetnji plažama Miamija protekloga vikenda.

Galerija


Manekenka i Victorijina anđelica Candice Swanepoel oduševi svakim izlaskom u javnost, a u centru pažnje ovoga su vikenda bile njezine duge noge. Lijepa 32-godišnja manekenka prošetala je plažom u Miamiju u drutštvu prijateljice, a djevojke su bile pravi mamac za paparazze.

Vezani članci Candice Swanepoel Ljepotica u bijelom: Figura i kupaći kostim s prorezima koji nikako nisu mogli proći nezapaženo Candice Swanepoel Na modnim je pistama od 15. godine kad su je spazili na tržnici, a božanstveno tijelo ovog je puta pokazala u novom mini bikiniju

Vruće hlačice, lepršava majica i kupaći kostim bili su ležerni odabir za šetnju uz more besprijekorne Candice, koja je iskoristila priliku i reklamirala vlastiti brend badića, Tropic of C. Vladarica modnih pista još je jednom dokazala da je jedna od najljepših manekenki današnjice, a uhvatili su je u rijekim trenucima dok nije sa svojom obitelji ili u zatrpana poslom.

Candice je rođena i odrasla je u Južnoj Africi, a tijekom djetinjstva bavila se baletom. Školovala se u internatu, a kada je imala 15 godina, na tržnici u gradu Durbanu spazio ju je agent za modele. Nosila je revije za poznate brendove, među kojima su Chanel, Fendi, Dolce & Gabbana i Dior. Bila je i zaštitno lice za Tom Ford, Nike, Michael Kors i druge popularne marke.

Govori tri jezika, a ima sinove Anaca (3) i Ariela (1) s bivšim dečkom, manekenom Hemannom Nicolijem (37). Prekinuli su 2017. nakon 14 godina veze. Inače, upoznali su se i zaljubili u Parizu kada je ona imala 17 godina, a on 23. Zaručili su se 2015., no prekinuli su tri godine kasnije navodno jer su se zbog svog posla previše udaljili.

Odgodila vjenčanje drugi put jer nije spremna podnijeti veliku žrtvu koju joj nalaže zakon njezine zemlje