Izgleda sve bolje

Mami uzdahe golišavim fotkama, a nakon prekida duge veze s mladenačkom ljubavi samuje već neko vrijeme

Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Galerija

Candice Swanepoel upoznala je Hermanna Nicolija sa 17 godina i dobili su dva sina, a nakon prekida krajem 2018. manekenka nije ulazila u novu vezu.

Manekenki Candice Swanepoel, koju su proslavile seksi revije donjeg rublja Victoria's Secret, ne nedostaje angažmana ni u 31. godini jer sve bolje izgleda. 

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Njoj je to normalno Seksi fotke jedne od najljepših žena na svijetu obišle su svijet, za sve je kriva prozirna oprava bez grudnjaka

Candice je rođena i odrasla je u Južnoj Africi, a tijekom djetinjstva se bavila baletom. Školovala se u internatu, a kada je imala 15 godina na tržnici u gradu Durbanu ju je spazio agent za modele. 

Pojavila se u brojnim međunarodnim izdanjima magazina Vogue, Elle, GQ i Harper's Bazaar. Nosila je revije za poznate brendove među kojima su Chanel, Fendi, Dolce & Gabbana i Dior. Usto je bila zaštitno lice za Tom Ford, Nike, Michael Kors i druge popularne marke. 

Manekenka je 2010. postala jedna od Viktorijinih anđelica i model za liniju kupaćih kostima sestri Kardashian. Candice je 2018. pokrenula svoj brend badića Tropic of C. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay wild 💚🖤💛💚🖤💛

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Priča tri jezika, a ima sinove Anaca (3) i Ariela (1) s bivšim dečkom, manekenom Hemannom Nicolijem (37). Prekinuli su 2017. nakon 14 godina veze. Inače, upoznali su se i zaljubili u Parizu kada je ona imala 17 godina, a on 23. Zaručili su se 2015., no prekinuli su tri godine kasnije navodno jer su se zbog svog posla previše udaljili. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Poznata domaća voditeljica odselila se iz stana koji je dijelila s dugogodišnjim dečkom, fotke ih otkrile?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene