Ne radi joj se

U minijaturnom bikiniju otkrila mjesto na kojem bi voljela biti: "Ti si predivna žena, obožavam te"

Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) +2 Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Galerija

Candice Swanepoel objavila je na Instagramu vruću fotografiju s odmora na Jamajci.

Manekenka Candice Swanepoel ovih dana ima poprilično popunjen raspored zbog obveza na Tjednu mode u New Yorku, a odradila je i modnu reviju slavnog dizajnera Oscara de la Renta, no čini se kako bi najradije bila na nekom drugom mjestu.

Pogledaj i ovo showbuzz Riječi nisu potrebne Ovakvi bikiniji će se nositi na ljeto

Otkrila je to na Instagramu objavivši vruću fotografiju s odmora na Jamajci, na kojoj pozira u minijaturnom crnom bikiniju.

"S mjesta na kojem bih sad radije bila", napisala je kratko uz objavu.

Seksepilno izdanje 31-godišnjakinje svidjelo se njezinim pratiteljima, pa su joj u komentarima ostavili brojne komplimente.

"Izgledaš sjajno", "Ovo je pravi raj", "Ljepotica", "Kraljica Jamajke", "Želio bih sjediti tu pokraj tebe", "Ti si predivna žena, obožavam te", poručili su joj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Candice je bila u vezi sa zaručnikom, manekenom Hermannom Nicolijem, s kojim ima dvojicu sinova, dvogodišnjeg Anacã i šestomjesečnog Ariela, no iako su slovili za jedan od najstabilnijih parova, od sredine 2018. godine šuška se kako par više nije zajedno. Nicolija više nema na njezinim fotografijama od rujna 2017. godine, a par se i prestao pratiti na Instagramu. Također, kada je ljepotica u to vrijeme odgovarala na privatna pitanja obožavatelja, otkrila je da je slobodna, no nije željela otkrivati više detalja.

Par je od početka bio vrlo tajnovit kada se radilo o njihovu odnosu, Brazilca se rijetko moglo vidjeti na njezinim revijama, crvenim tepisima i drugim javnim događanjima

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene