Candice Swanepoel objavila je na Instagramu vruću fotografiju s odmora na Jamajci.

Galerija


Manekenka Candice Swanepoel ovih dana ima poprilično popunjen raspored zbog obveza na Tjednu mode u New Yorku, a odradila je i modnu reviju slavnog dizajnera Oscara de la Renta, no čini se kako bi najradije bila na nekom drugom mjestu.

Vezani članci Lourdes Leon Nove fotografije s plaže otkrile svu njezinu ženstvenost, koja često ostaje u sjeni čudnog i buntovnog ponašanja Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Plijenila pažnju u crvenom bikiniju: Rodila je prije manje od pola godine, a izgleda božanstveno

Otkrila je to na Instagramu objavivši vruću fotografiju s odmora na Jamajci, na kojoj pozira u minijaturnom crnom bikiniju.

"S mjesta na kojem bih sad radije bila", napisala je kratko uz objavu.

Seksepilno izdanje 31-godišnjakinje svidjelo se njezinim pratiteljima, pa su joj u komentarima ostavili brojne komplimente.

"Izgledaš sjajno", "Ovo je pravi raj", "Ljepotica", "Kraljica Jamajke", "Želio bih sjediti tu pokraj tebe", "Ti si predivna žena, obožavam te", poručili su joj.

Candice je bila u vezi sa zaručnikom, manekenom Hermannom Nicolijem, s kojim ima dvojicu sinova, dvogodišnjeg Anacã i šestomjesečnog Ariela, no iako su slovili za jedan od najstabilnijih parova, od sredine 2018. godine šuška se kako par više nije zajedno. Nicolija više nema na njezinim fotografijama od rujna 2017. godine, a par se i prestao pratiti na Instagramu. Također, kada je ljepotica u to vrijeme odgovarala na privatna pitanja obožavatelja, otkrila je da je slobodna, no nije željela otkrivati više detalja.

Par je od početka bio vrlo tajnovit kada se radilo o njihovu odnosu, Brazilca se rijetko moglo vidjeti na njezinim revijama, crvenim tepisima i drugim javnim događanjima

Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe