jasno je čime ga je osvojila

Zakleti neženja izgubio je glavu za ovom ljepoticom, a ona je u prozirnoj haljini pokazala sve svoje čari!

Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Instagram) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Instagram) +0 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Djevojka Leonarda DiCaprija, Camila Morrone, ukrala je sve poglede na gala događaju u Los Angelesu na kojem se pojavila u potpuno prozirnoj haljini.

Manekenka i glumica Camila Morrone (24) plijeni pažnju gdje god se pojavi, pa nije ni čudo da je baš ona uspjela zarobiti srce slavnog neženje, oskarovca Leonarda DiCaprija (46).

Pogledaj i ovo Camila Morrone - 1 Nastavila je dalje DiCaprijeva bivša viđena prvi put nakon prekida njihove petogodišnje veze, čini se da se dobro nosi s novonastalom situacijom

No na svečanom događaju LACMA Art + Film Gala u Los Angelesu pojavila se bez njega, a svojim modni odabirom pobrinula se da svi pogledi budu na njoj.

Ljepotica argentinskih korijena zablistala je u mrežastoj crnoj haljini u kojoj je malo toga prepustila mašti, a izazovni prorez je u prvi plan stavio njezine vitke noge.

Camila je Leonardova najdugovječnija djevojka i u vezi su od 2017. godine, a prije nje je samo mijenjao dugonoge ljepotice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Camila Morrone (@camilamorrone)

Na popisu DiCaprijevih bivših nalaze se manekenke Nina Agdal, Gisele Bündchen, Eva Herzigova i Bar Refaeli te glumice Kelly Rohrbach i Blake Lively, a šuškalo se i da je ljubio pjevačicu Rihannu.

Navodno su ga sve one ostavile upravo zato što se nije želio vjenčati i skrasiti uz njih, no čini se kako je DiCaprio sada konačno našao onu pravu jer se od prošle godine šuška kako je zaprosio Camilu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kiefer Sutherland (Foto: AFP) Kiefer Sutherland (Foto: AFP) Kiefer Sutherland (Foto: AFP) Julia Roberts (Foto: AFP) +8 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Tri dana prije vjenčanja pobjegla je s njegovim najboljim prijateljem, dugo godina mu je trebalo da to preboli

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +4 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba, paparazzi su je ulovili u rijetkom izlasku i bez imalo šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene