uvijek senzacionalna!

Ljepoticu koja je obuzdala zakletog neženju nemoguće je uloviti u lošem izdanju, a zasjeniti je ne može ni preslatko društvo

Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +0 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Djevojka Leonarda DiCaprija Camila Morrone snimljena je u Zapadnom Hollywoodu tijekom šetnje sa svojim psom Jackom.

Manekenka i glumica Camila Morrone (23) ovaj je tjedan snimljena tijekom rijetkog izlaska u javnost bez svojeg slavnog dečka Leonarda DiCaprija (46).

Pogledaj i ovo Toni Garrn Slučajnost? Ovo su ljepotice koje je Leonardo DiCaprio ljubio tijekom godina, sve ih veže jedan zanimljivi detalj

Ljepotica argentinskih korijena prošetala je Zapadnim Hollywoodom u svilenoj haljinici, džemperu i čizmama, a čak i bez trunke šminke bila je pravi mamac za poglede. Zasjeniti je nije uspio ni njezin preslatki pas Jack, kojeg je spasila iz skloništa i koji joj je činio društvo dok je izašla po kavu.

Morrone i DiCaprijo u vezi su od 2017. godine, a tijekom lockdowna su se dodatno zbližili jer nije bilo snimanja za Leonarda koji je uvijek u gužvi, ali ni druženja s prijateljima. No izvor blizak manekenki nedavno je otkrio da su cijeli prošli mjesec bili razdvojeni jer je glumac u Bostonu snimao film "Don't Look Up!".

"Poznato je da kad Leo uđe u ulogu, fokusira se samo na to i isključi sve ostalo", kazao je izvor za časopis OK!.

Još otkako se doznalo da ljubi zakletog neženju, Camila je u centru pažnje, a do sada je i službeno Leova najdugovječnija djevojka.

"Jako su zaljubljeni. Camila je njegova djevojka iz snova. Mlada je, slatka, jednostavna i sve je lako jer se slaže s njegovom obitelji, a i on s njezinom. Znaju se dugo i sve među njima dobro funkcionira", ispričao je krajem prošle godine izvor blizak glumcu za ET Online.

Inače, na popisu Leonardovih bivših djevojaka nalaze se manekenke Nina Agdal, Gisele Bündchen, Eva Herzigova i Bar Refaeli te glumice Kelly Rohrbach i Blake Lively, a šuškalo se i da je ljubio pjevačicu Rihannu. Navodno su ga sve one ostavile upravo zato što se nije želio vjenčati i skrasiti uz njih, no čini se kako je DiCaprio sada konačno našao onu pravu jer se od prošle godine šuška kako je zaprosio Camilu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 4 +0 Vlado Kalember - 3 inMagazin Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene