Samo hrabro!

Bez oklijevanja pokazuje sve što se većina žena boji pokazati, a kritike na račun izgleda ne uzima k srcu!

Camila Cabello Camila Cabello Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 +0 Camila Cabello Galerija

Camila Cabello snimljena je u bikiniju s tangicama na jednoj od plaža Floride gdje je ponosno pokazala svoje obline.

Jedna od omiljenih latino pjevačica Camila Cabello uživa na odmoru na plažama Južne Floride gdje su je u bikiniju zapazili i tamošnji paparazzi.

Pogledaj i ovo Camila Cabello Uživa nakon prekida U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

25-godišnja Camila uživala je u moru i trčkarala plažom kada su je snimili u najprirodnijem mogućem izdanju, bez imalo šminke i u minijaturnom bikiniju koji obožava nositi.

Pjevačica je inače poznata po ohrabrujućim izjavama kako voli svoje tijelo unatoč takozvanim sitnim nedostacima poput celulita i trbušćića koje se brojne žene danas ustručavaju pokazati u javnosti.

Prošle se godine našla na naslovnicama svjetskih medija, i to jer je hrabro odlučila svima pokazati takozvane sitne nesavršenosti na tijelu, kakve se mnoge žene danas, nažalost, srame pokazati. No Camila zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

"Volim svoje tijelo", poručila je onda svima. "Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", izjavila je Camila, koja je postala odličan primjer mladim ženama koje pokušavaju ispuniti neke nestvarne standarde ljepote.

Camiline najnovije fotografije pokazuju i da uživa u samačkom životom nakon što je raskinula vezu s pjevačem Shawnom Mendesom u studenom 2021., nakon nešto više od dvije godine veze.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 6 +18 Anđa Marić - 1 Celebrity Pogledajte video kojim je Anđa Marić sve dirnula, nakon prvih samostalnih koraka uspjela ono što se činilo nemoguće!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin Ricky Martin Ricky Martin - 4 Ricky Martin - 3 +20 Ricky Martin - 2 Celebrity Lomio je ženska srca, onda obznanio da je gej, a sad se suočava s gnjusnim optužbama člana vlastite obitelji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene