Ma je li moguće?

Ovakve prizore gledali smo prije samo nekoliko dana, no ovaj poznati par sada je šokirao svojom odlukom!

Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 7 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 7 Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 7 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Galerija

Camila Cabello i Shawn Mendes objavili su zajedničku poruku u kojoj su otkrili da su nakon nešto više od dvije godine odlučili prekinuti vezu, no ostaju prijatelji.

Pjevačica Camila Cabello i pjevač Shawn Mendes objavili su da su nakon nešto više od dvije godine veze prekinuli. Istaknuli su kako su odlučili prekinuti ljubavnu vezu, no prijatelji će zauvijek ostati.

Pogledaj i ovo Camila Cabello i Shawn Mendes Stara ljubav zaborava nema! Ovih dana povezivalo ga se s 27 godina starijom liječnicom, no susret s bivšom i strastveni poljubac mogli bi sve poremetiti!

"Bok ljudi, odlučili smo prekinuti našu ljubavnu vezu, ali ljubav koju imamo jedno prema drugome jača je no ikada. U vezu smo ušli kao najbolji prijatelji i to ćemo ostati. Cijenimo vašu podršku od samog početka i nadamo se da ćemo je imati i dalje", stoji u službenoj izjavi koju je objavio sada već bivši par na svojim profilima na društvenim mrežama.

Njihovi obožavatelji ostali su u šoku jer je par prije samo nekoliko dana izmjenjivao nježnosti na plaži u Miamiju i nikome nije jasno što je dovelo do prekida.

Posljednje dvije godine bili su nerazdvojni, a nije tajna kako je Shawn Camili nerijetko bio najveća podrška u životu.

Pop-zvijezda u posljednje se vrijeme našla na naslovnicama svjetskih medija, i to jer je hrabro odlučila svima pokazati takozvane sitne nesavršenosti na tijelu, kakve se mnoge žene danas, nažalost, srame pokazati. No Camila zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

Pjevačica je u jednom od svojih zadnjih intervjua priznala i da se bori s anksioznošću, zbog koje se često posljednjih mjeseci osjećala nedovoljno dobrom za bilo što što je radila.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Protiv Aleca Baldwina podignute dvije tužbe zbog pucnjave na setu filma "Rust": "Odlučio je igrati ruski rulet"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene