radno i paradno!

Ova brineta javnosti je zanimljiva zbog veze s Ronaldom, koji je poslije nje sreću pronašao sa svojom Georginom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Desire Cordero, najpoznatija kao bivša djevojka Cristiana Ronalda, odradila je seksi snimanje, a njezino poziranje u bikiniju s tangama privuklo je veliku pažnju.

Manekenka i bivša misica Desire Cordero (28) odradila je seksi snimanje u bikiniju s tangama, a dok je pozirala fotografima, ulovili su je i paparazzi.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez - 2 ali kakvo tijelo ima! Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

Atraktivna Španjolka priredila je pravi show za sve okupljene koji su uživali u pogledu na njezino ogoljeno tijelo, koje nerijetko pokazuje i na svojem Instagramu, na kojem ima više od 255 tisuća pratitelja.

Tako je društvenu mrežu nedavno užarila seksi fotkama s plaže u meksičkom Cancunu, gdje su je također ulovili paparazzi dok je za njih pozirala prijateljici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Desire Cordero (@desirecordero)

Osim zbog izgleda Cordero je javnosti zanimljiva i zbog svoje veze s nogometašem Cristianom Ronaldom, kojeg je ljubila 2016. godine. Tada je zbog nogometaša navodno ostavila i dečka te se preselila u Madrid, no nedugo nakon što se doznalo da su par, prekinuli su.

Španjolski mediji pisali su kako je ona bila ta koja je ostavila Ronalda, kao i da ga je proglasila potrošenim, dok su osobe bliske nogometašu tvrdile da je on inicirao prekid jer mu nije odgovaralo to što je njihova veza postala javna.

Nedugo nakon prekida s Cristianom započela je vezu s još jednim nogometašem, igračem Lazija Joaquínom Correaom, s kojim je također u međuvremenu prekinula, dok je Ronaldo nakon nje pronašao sreću s Argentinkom Georginom Rodriguez.

Desire se manekenstvom počela baviti sa 17 godina, a karijera joj je procvjetala nakon što je 2014. godine okrunjena titulom Miss Universe Španjolske.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +4 Beyonce (Foto: Getty Images) Celebrity I Beyonce je reagirala na intervju Harryja i Meghan, a prisjetila se i neugodnog susreta s kraljevskim parom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene