Desire Cordero priredila je show na plaži u Meksiku dok je pozirala prijateljici u minijaturnom bikiniju.

Galerija


Manekenka i bivša misica Desire Cordero (28) na plaži u meksičkom Cancunu paparazzima je priredila pravi show.

Vezani članci Georgina Rodriguez Ronaldova Georgina odradila seksi snimanje, jedino što prekriva njezino golo tijelo na fotki je torbica Slika nije dostupna NOVA BOMBA IZ MADRIDA Ronaldo ponovo ljubi?

Lijepa Španjolka, koja je javnosti postala posebno zanimljiva nakon što se doznalo da ljubi Cristiana Ronalda, izvijala se po pijesku dok ju je prijateljica fotkala, a zbog sićušnog bikinija koji je nosila postala je glavna atrakcija.

O njenoj vezi s najslavnijim nogometašem na svijetu pisalo se 2016. godine, a ona je zbog njega navodno bila ostavila dečka i preselila se u Madrid.

No nedugo nakon što se doznalo da su par, španjolski mediji raspisali su se o tome kako ga je ona ostavila i proglasila potrošenim, a procurila je i druga strana priče prema kojoj je Ronaldo inicirao prekid jer mu nije odgovaralo to što je njihova veza postala javna.

Što god da je istina, oboje su nastavili dalje, a Cordero je Ronalda brzo zamijenila s još jednim slavnim nogometašem Joaquínom Correaom s kojim je u vezi od 2018. godine. Ronaldo je nakon nje sreću pronašao u Georgini Rodriguez s kojom je dobio i svoje prvo biološko dijete.

Desire se manekenstvom počela baviti sa 17 godina, a karijera joj je procvjetala nakon što je 2014. godine okrunjena titulom Miss Universe Španjolske.

Povezivali su ga s mnogim ljepoticama, ali on tvrdi da njegovo srce pripada samo 50-godišnjakinji koja ga je očarala!

Bezbrižno uživao u moru, a onda mu se dogodila slučajna nezgoda koju su uhvatili dežurni paparazzi