Georgina Rodriguez slavi 27. rođendan, a njezin zaručnik posvetio joj je objavu na Instagramu.

Galerija


Partnerica Cristiana Ronalda slavi 27. rođendan, a slavni nogometaš je na Instagramu obilježio veliki dan svoje Georgine. "Živjela, ljubavi mog života", napisao je Cristiano u opisu fotografije na kojoj oboje poziraju. Nogometaš je na fotografiji sa širokim osmijehom na licu zagrlio svoju zaručnicu, a Georgina Rodriguez je pozirala u vatreno-crvenoj haljini koja je istaknula njezino bujno poprsje.

Vezani članci Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez s djecom Georgina pokazala što su ona i Ronaldo radili sami nakon što su proslavili njegov rođendan s djecom Ivana Rodriguez Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu

Georgina je tako dobila i tisuće čestitki na njegovom profilu, a brojni njegovi pratitelji komentirali su kako su savršen par.

Inače, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Gucci trgovini u Madridu gdje je dobila otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost. Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin koja je njihovo prvo zajedničko dijete.

Podsjetimo, Ronaldu su surogat-majke rodile prvog sina, a zatim i blizance, a sudeći po fotografijama na Instagramu, mlada Španjolka odlično se snašla u ulozi njihove majke.

Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

Doznalo se zašto je Michelle Obama bila ljuta na Baracka na Bidenovoj inauguraciji, razlog je pomalo i očekivan