Dvojac u izlasku

Zgodni dečki: Kad se 43-godišnji otac drži bolje od 20-godišnjeg sina, onda to izgleda ovako

David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) +0 Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Galerija

David i Victoria Beckham Brooklyna dobili su 1999. godine, a cijela obitelj vrlo je povezana.

20-godišnji Brooklyn najstariji je sin Davida i Victorije Beckham.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Bračni je par Beckhama Brooklyna dobio 4. ožujka 1999. godine, a nije tajna da je cijela obitelj izuzetno povezana. Također, umirovljeni nogometaš, kao i priznata modna dizajnerica, često izlaze sa svojom djecom na službene događaje, posebno s Brooklynom kao najstarijim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb(@brooklynbeckham) on

I ne samo to, Davida se često moglo vidjeti s prvorođenim sinom u teretani, a dečki dijele i veliku ljubav prema ukrašavanju tijela tetovažama.

Tata i sin jučer su imali zajednički izlazak u Londonu na premijeri nove Netflixove serije "Our Planet", koja je održana u Natural History Museumu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Duo je blistao u elegantnim, crnim odijelima, a na internetu su se mogli vidjeti komentari kako 43-godišnji nogometaš izgleda bolje od Brooklyna.

Zanimljivo, u posljednje vrijeme dosta se pričalo i o tome kako sadašanja Brooklynova djevojka, mlada manekenka Hana Cross, neodoljivo podsjeća na njegovu mamu Victoriju u mlađim danima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

U njoj je 20-godišnjak pronašao utjehu nakon konačnog prekida burne višegodišnje veze s holivudskom glumicom Chloe Grace Moretz

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) +4 Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Potresna objava supruge holivudskog glumca: ''Ne želim ovo skrivati zato što nije pozitivno...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene