David i Victoria Beckham Brooklyna dobili su 1999. godine, a cijela obitelj vrlo je povezana.

Galerija


20-godišnji Brooklyn najstariji je sin Davida i Victorije Beckham.

Vezani članci David Beckham David Beckham samo na dnevnoj bazi zarađuje vrtoglave cifre, otkriveno je i o kolikim je točno iznosima riječ Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Beckhamovi u brizi zbog burnih svađi najstarijeg sina i njegove cure: U zadnjoj su ih razdvajali zaštitari

Bračni je par Beckhama Brooklyna dobio 4. ožujka 1999. godine, a nije tajna da je cijela obitelj izuzetno povezana. Također, umirovljeni nogometaš, kao i priznata modna dizajnerica, često izlaze sa svojom djecom na službene događaje, posebno s Brooklynom kao najstarijim.

I ne samo to, Davida se često moglo vidjeti s prvorođenim sinom u teretani, a dečki dijele i veliku ljubav prema ukrašavanju tijela tetovažama.

Tata i sin jučer su imali zajednički izlazak u Londonu na premijeri nove Netflixove serije "Our Planet", koja je održana u Natural History Museumu.

Duo je blistao u elegantnim, crnim odijelima, a na internetu su se mogli vidjeti komentari kako 43-godišnji nogometaš izgleda bolje od Brooklyna.

Zanimljivo, u posljednje vrijeme dosta se pričalo i o tome kako sadašanja Brooklynova djevojka, mlada manekenka Hana Cross, neodoljivo podsjeća na njegovu mamu Victoriju u mlađim danima.

U njoj je 20-godišnjak pronašao utjehu nakon konačnog prekida burne višegodišnje veze s holivudskom glumicom Chloe Grace Moretz

Potresna objava supruge holivudskog glumca: ''Ne želim ovo skrivati zato što nije pozitivno...''