Brooklyn Beckham i Nicola Peltz zaručeni su već nekoliko mjeseci, a sin Davida i Victorije Beckham odlučio se na nesvakidašnju gestu.

Galerija


Najstariji sin Davida i Victorije Beckham, 21-godišnji Brooklyn, na Instagramu je otkrio novu tetovažu koju je posvetio svojoj budućoj supruzi Nicoli Peltz. Svojoj bogatoj kolekciji tetovaža dodao je oči svoje zaručnice, a istetovirao ih je na pozadini vrata.

Vezani članci Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Bit će dvije svadbe: Tek se zaručili, a već su pokrili i troškove ceremonija od kojih bi vam se moglo zavrtjeti u glavi Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Mijenjao je djevojke kao na traci, no 4 godine starija glumica ga je smirila i potaknula na iznenađujući potez

"Posh se vratila", napisao je Brooklyn u opisu fotografije na kojoj zaručnici šminka usne sjajilom iz najnovije beauty kolekcije svoje majke Victorije. Obožavatelju su odmah primijetili tetovažu te su komentirali i kako mu je zaručnica prekrasna.

25-godišnja glumica nedavno se pohvalila prstenom vrijednim 200.000 dolara, a blještavi dijamant koji je dobila od Beckhama teško je ne uočiri. Brooklyn i Nicola zaručili su se kada je on kleknuo pred nju u prisutstvu njezine obitelji, a kasnije su sretne vijesti podijelili i s obožavateljima.

Par je ovoga ljeta pokrenuo glasine da su već stali pred oltar, no čini se ipak da će pričekati kraj pandemije koronavirusa te da će si sudbonosno "da" izreći na raskošnoj ceremoniji koju već mjesecima planiraju.

Već 43 godine prkose svemu: Otkrio tajnu dugogodišnjeg braka, a kaže i da se u suprugu zaljubio na prvi pogled