Britanski mediji prenose vijest kako je Brooklyn Beckham zaprosio svoju djevojku Nicolu Peltz nakon samo 9 mjeseci veze.

Galerija


Sin umirovljenog nogometaša Davida Beckhama i modne dizajnerice Victorije Beckham, 21-godišnji Brooklyn Beckham navodno je zaprosio svoju četiri godina stariju djevojku, glumicu Nicolu Peltz.

Vezani članci Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 6 Pokazao prsten i pokrenuo nagađanja da su on i zaručnica već stali pred oltar, otkrile su ga tetovaže Brooklyn Beckham, Nicola Peltz Roditelji časte, pa ovaj par razmatra svadbu u luksuznom odmaralištu čiji troškovi dosežu do 3 milijuna funti

Uzbuđeni je Brooklyn tu vijest podijelio s prijateljima i to je već navodno opće poznata stvar u njihovom krugu, a njemu blizak izvor je za Mirror potvrdio da su David i Victoria već dali blagoslov tom braku.

Sretnu vijest potvrdio je i sam Brooklyn na profilu na Instagramu. 

"Prije dva tjedna pitao samo svoju srodnu dušu želi se udati za mene i rekla mi je da. Najsretniji sam muškarac na svijetu. Obećajem da ću biti najbolji suprug i najbolji tata jednoga dana. Volim te dušo", napisao je Brooklyn.

"Brooklyn je rekao svojim prijateljima u Los Angelesu da su on i Nicola zaručeni. Svi njihovi prijatelji to znaju. A David i Victorija su im dali svoj blagoslov", izjavio je anonimni izvor.

Njihova veza traje devet mjeseci, a prije Nicole u ozbiljnijim je vezama bio s glumicom Chloe Moretz i manekenkom Hanom Cross.

Brooklyn i Nicola na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije koje pršte romantikom i strasti, a zajedno su proveli i vrijeme u izolaciji u Nicolinu stanu u New Yorku, iako mu je njegova obitelj u Velikoj Britaniji itekako nedostajala.

"Brooklyn i Nicola prisniji su nego ikada prije i oboje su uzbuđeni što će svoju vezu podići na viši nivo dijeleći zajednički dom", izjavio je njima blizak izvor prije nego su počeli živjeti zajedno.

Prije Nicole ljubio je manekenku Hanu Cross i bila je to definitivno jedna od najburnijih njegovih veza, bilo je tu čak i fizičkih nasrtaja u javnosti na mladog fotografa i plakanja na ulici, a David i Victoria su bili zabrinuti jer su smatrali kako ona loše utječe na njega i učinili su sve da ih razdvoje.

Nakon Hane povezivali su ga s kanadskom glumicom Natalie Ganzhorn kao i njezinom kolegicom Phoebe Torrance i Lottie Moss koja je polusestra slavne manekenke Kate Moss.

Razgolićeni kralj Instagrama i njegove djevojke u vrućim hlačicama uživali su u našem NP Krka