U sedmom nebu

Serijski zavodnik ljubi novu djevojku, a svima je za oko zapeo jedan provokativan detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooklyn Beckham objavio je novu fotografiju s Nicolom Peltz, a njegovim obožavateljima za oko je zapeo jedan detalj.

Sin Victorije i Davida Beckhama, 21-godišnji Brooklyn Beckham trenutno se nalazi u izolaciji zbog pandemije koronavirusa, a društvo mu pravi nova djevojka, četiri godine starija glumica Nicola Peltz u čijem njujurškom stanu i borave.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

Brooklyn je dosad često imao naviku mijenjati djevojke, no čini se da je sada u sedmom nebu. Na profilu na Instagramu objavljuje njihove zajedničke fotografije na kojima uglavnom razmjenjuju nježnosti i tako joj javno, pred cijelim svijetom izjavljuje ljubav.

Na jednoj od posljednje objavljenih fotografija Brooklyn grli i ljubi Nicolu, no njegovim je pratiteljima pažnju ukrao Nicolin bujni dekolte i činjenica da je gotovo pokazala više nego je htjela.

"Obećajem da ću uvijek biti na tvojoj strani", napisao je Brooklyn uz provokativnu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Osim Brooklyna, Nicolu obožava i njegova obitelj, a Victoria i David ne kriju zadovoljstvo i sreću zbog njegovo odabira, a prije izolacije su se često i družili. 

Nicola je kći američkog milijardera Nelsona Peltza. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 1,3 milijarde britanskih funti i mnogo je veće od Beckhamova bogatstva, koje je prošle godine procijenjeno na "samo" 350 milijuna.

Brooklyn i Nicola u vezi su posljednja četiri mjeseca, a ona je već upoznala njegovu obitelj i bila je na velikoj proslavi njegova 21. rođendana u Londonu koju su mu organizirali roditelji, gdje je i zaplesala s Victorijom na pjesmu Glorije Gaynor "I will survive" pa možemo pretpostaviti kako su njih dvije već postale prave prijateljice.

"Učim od kraljice", napisala je tada Nicola uz fotografiju na kojoj zajedno plešu kojom se pohvalila na društvenim mrežama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Žanamari Lalić Celebrity Pozirala u minijaturnoj haljini s dubokim dekolteom pa dobila pohvale: "Najljepša Hrvatica, definitivno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene