Brooklyn Beckham objavio je novu fotografiju s Nicolom Peltz, a njegovim obožavateljima za oko je zapeo jedan detalj.

Galerija


Sin Victorije i Davida Beckhama, 21-godišnji Brooklyn Beckham trenutno se nalazi u izolaciji zbog pandemije koronavirusa, a društvo mu pravi nova djevojka, četiri godine starija glumica Nicola Peltz u čijem njujurškom stanu i borave.

Vezani članci Brooklyn Beckham, Nicola Peltz Roditelji časte, pa ovaj par razmatra svadbu u luksuznom odmaralištu čiji troškovi dosežu do 3 milijuna funti Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Bit će dvije svadbe: Tek se zaručili, a već su pokrili i troškove ceremonija od kojih bi vam se moglo zavrtjeti u glavi

Brooklyn je dosad često imao naviku mijenjati djevojke, no čini se da je sada u sedmom nebu. Na profilu na Instagramu objavljuje njihove zajedničke fotografije na kojima uglavnom razmjenjuju nježnosti i tako joj javno, pred cijelim svijetom izjavljuje ljubav.

Na jednoj od posljednje objavljenih fotografija Brooklyn grli i ljubi Nicolu, no njegovim je pratiteljima pažnju ukrao Nicolin bujni dekolte i činjenica da je gotovo pokazala više nego je htjela.

"Obećajem da ću uvijek biti na tvojoj strani", napisao je Brooklyn uz provokativnu fotografiju.

Osim Brooklyna, Nicolu obožava i njegova obitelj, a Victoria i David ne kriju zadovoljstvo i sreću zbog njegovo odabira, a prije izolacije su se često i družili. 

Nicola je kći američkog milijardera Nelsona Peltza. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 1,3 milijarde britanskih funti i mnogo je veće od Beckhamova bogatstva, koje je prošle godine procijenjeno na "samo" 350 milijuna.

Brooklyn i Nicola u vezi su posljednja četiri mjeseca, a ona je već upoznala njegovu obitelj i bila je na velikoj proslavi njegova 21. rođendana u Londonu koju su mu organizirali roditelji, gdje je i zaplesala s Victorijom na pjesmu Glorije Gaynor "I will survive" pa možemo pretpostaviti kako su njih dvije već postale prave prijateljice.

"Učim od kraljice", napisala je tada Nicola uz fotografiju na kojoj zajedno plešu kojom se pohvalila na društvenim mrežama.

Pozirala u minijaturnoj haljini s dubokim dekolteom pa dobila pohvale: "Najljepša Hrvatica, definitivno"