jednostavno mu ne ide

Pogledajte zašto se sin Davida Beckhama našao na meti podrugljivih komentara: ''Ovo je gore od njegove karijere fotografa''

Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) +2 Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

Brooklyn Beckham gostovao je u "Today Showu" gdje je htio pokazati svoje kulinarske sposobnosti, no ono što je napravio pretvorilo se u rijeku posprdnih komentara.

Sin Victorije i Davida Beckhama, 22-godišnji Brooklyn postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama nakon što je gostovao u "Today Showu", gdje je planirao pokazati svoje kulinarske sposobnosti. Podijelio je svoj "recept" za engleski doručak, da bi na kraju samo složio sendvič i to je bila cijela mudrost.

Pogledaj i ovo Brooklyn Beckham Je li ovo šala? Sina Davida Beckhama fanovi ismijavaju zbog videa koji je objavio: ''To znaju i djeca''

Mladi Beckham je voditeljima ispričao kako je tijekom pandemije koronavirusa razvio strast prema kuhanju, no čini se kako su ga rijetki shvatili ozbiljno. Čim je emisija završila korisnici društvenih mreža su zasuli svoje profile komentarima na račun mladog fotografa, a neki su komentirali da se nadaju kako će ipak imati više sreće nego sa svojom karijerom fotografiranja. "Bolno mi je ovo bilo gledati", "Jadan Brooklyn samo se osramotio", "Nadam se da naručuje iz restorana, jer će inače umrijeti od gladi", "Ovo je gore od njegove karijere fotografa", samo su neki od posprdnih komentara koje je dobio.

I dok njega svi ismijavaju, Brooklyn uživa sa svojom zaručnicom Nicolom Peltz. Mladi par je nedavno kupio vilu na Beverly Hillsu za 10,5 milijuna dolara koja ima pet spavaćih soba, posebnu sobu za jogu, teretanu, saunu te mali kafić.

Inače, Brooklyn je najstariji sin Davida i Victorije Beckham koji je dugo bio na glasu kao ženskar jer je prije Nicole često mijenjao djevojke. S glumicom koja je od njega starija četiri godine prohodao je krajem 2019. godine, a godinu dana kasnije zaprosio ju je prstenom vrijednim 200.000 dolara.

Par će navodno imati i dva vjenčanja, koja su zbog pandemije morali odgoditi za 2022. godinu. Novac neće biti problem jer osim što ga njegovi roditelji imaju, ne nedostaje ga ni Nicolinim roditeljima. Naime, njezin otac Nelson Peltz (78) ima bogatstvo koje se procjenjuje na 1,7 milijardi dolara.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (Foto: Instagram) Shannen Doherty, Jennie Garth, Gabrielle Carteris and Tori Spelling (Foto: Instagram) +10 Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Celebrity Baš je teško vidjeti nove fotografije zvijezde Beverly Hillsa koja se bori s rakom, prvi put je pokazala kako izgleda bez kose

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene