pomaknuta romantika

Beckhamov sin i njegova zaručnica pohvalili se bizarnim ogrlicama koje su dali izraditi od njihovih dijelova tijela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicola Peltz za sebe i Brooklyna Beckhama izradila je ogrlice s privjescima od njihovih umnjaka.

Glumica Nicola Peltz (26) na Instagramu se pohvalila bizarnim ogrlicama koje je dala izraditi za sebe i svog zaručnika Brooklyna Beckhama (22).

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

U svojim Storyjima otkrila je da je njihove zube pretvorila u zlatne privjeske koje je stavila na ogrlice i jednu dala Beckhamu, a drugu zadržala za sebe.

"Pretvorila sam naše umnjake u ogrlice", napisala je preko fotke na kojoj je pokazala zanimljiv nakit, a Brooklyn je na svojem Instagramu otkrio da je oduševljen poklonom.

"Ja sam najsretnija osoba na planetu. Volim te", poručio je svojoj zaručnici uz fotku svoje nove ogrlice. Glumica je u svojim Storyjima otkrila i da su oboje tetovirali leptiriće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @brooklynbeckham

Inače, Brooklyn je najstariji sin Davida i Victorije Beckham koji je dugo bio na glasu kao ženskar jer je prije Nicole često mijenjao djevojke. S glumico, koja je od njega starija četiri godine prohodao je krajem 2019. godine, a godinu dana kasnije zaprosio ju je prstenom vrijednim 200.000 dolara.

Par će navodno imati i dva vjenčanja, koja su zbog pandemije morali odgoditi za 2022. godinu. Novac neće biti problem jer osim što ga njegovi roditelji imaju, ne nedostaje ga ni Nicolinim roditeljima. Naime, njezin otac Nelson Peltz (78) ima bogatstvo koje se procjenjuje na 1,7 milijardi dolara.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas (Foto: IN Magazin) Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) +4 Michael Douglas (Foto: Screenshot) Nekad i sad Prije 30 godina tepali su joj da nema ljepše glumice od nje, a onda se suočila s dijagnozom koja joj je promijenila izgled i život

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput podijelila novi preslatki trenutak kojem odoljeti ne može nijedna majka: ''Pa pojest ću ga!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene