Turbulentna veza Brooklyna Beckhama i modela Hane Cross intigirala je javnost mjesecima, a nakon gadnog prekida Brooklyn je vrlo brzo krenuo tražiti utjehu u drugim mladim damama...

Galerija


Činilo se kao da su ludo zaljubljeni i da će njihova ljubav biti vječna, no ispostavilo se da je bila kratkog vijeka. Manekenka Hana Cross i Brooklyn Beckham povlačili su se po crvenim tepisima i javno izmjenjivali nježnosti, njihovi Instagrami vrvili su zajedničkim fotografijama, a iako je sve naizgled izgledalo sjajno - bili su u velikim problemima. 

Vezani članci Tatjana Jurić Nina Badrić otkrila tajnu: Tatjana Jurić nedavno se pomirila s Ivanom Zubakom, a čini se i zaručila Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Ipak poslušao savjet oca i maknuo se od 2 godine starije djevojka koja ga je nedavno fizički napala?

Fizički obračuni, maltretiranja, burne svađe, pa čak i intervencija roditelja bili su potrebni da ovaj celebrity par raskine sve veze koje su imali jedno s drugim. 

Ljubav je trajala 8 mjeseci, a u tom periodu vidjeli smo sve od pusica u Cannesu do plakanja na parkiralištima.

Prije Hane, Brooklyn je bio u vezi s glumicom Chloe Moretz, a povezivali su ga i s manekenkom Madison Beer, a sada je čini se utjehu potražio u opernim pjevačicama. Naime, 20-godišnji sin nogometaša Davida Beckhama viđen je kako se druži s dvije mlade operne pjevačice, Kelly Mathieson i Adiom Garifullinom i to na otvorenju novog restorana Gordona Ramseya u Londonu. 

U društvu ljepotica raskošnog glasa Brooklyn je izgledao znatno sretnije no proteklih mjeseci iz čega možemo zaključiti kako ga prekid s Hanom nije jako pogodio. Srce mladića brzo je zacijelilo

Potvrdili su razvod 2017., no još uvijek su u braku: Što se događa među slavnim supružnicima?