Liječi bolno srce

Bivšoj djevojci se još prije nekoliko tjedana kleo na vječnu ljubav, a sada utjehu traži u pjevačicama

Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty Images) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty Images) getty images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty Images) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) +0 Brooklyn Beckham, Hana Cross (Foto: Profimedia) Galerija

Turbulentna veza Brooklyna Beckhama i modela Hane Cross intigirala je javnost mjesecima, a nakon gadnog prekida Brooklyn je vrlo brzo krenuo tražiti utjehu u drugim mladim damama...

Činilo se kao da su ludo zaljubljeni i da će njihova ljubav biti vječna, no ispostavilo se da je bila kratkog vijeka. Manekenka Hana Cross i Brooklyn Beckham povlačili su se po crvenim tepisima i javno izmjenjivali nježnosti, njihovi Instagrami vrvili su zajedničkim fotografijama, a iako je sve naizgled izgledalo sjajno - bili su u velikim problemima. 

Pogledaj i ovo Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Burna veza Ipak poslušao savjet oca i maknuo se od 2 godine starije djevojka koja ga je nedavno fizički napala?

Fizički obračuni, maltretiranja, burne svađe, pa čak i intervencija roditelja bili su potrebni da ovaj celebrity par raskine sve veze koje su imali jedno s drugim. 

Ljubav je trajala 8 mjeseci, a u tom periodu vidjeli smo sve od pusica u Cannesu do plakanja na parkiralištima.

Prije Hane, Brooklyn je bio u vezi s glumicom Chloe Moretz, a povezivali su ga i s manekenkom Madison Beer, a sada je čini se utjehu potražio u opernim pjevačicama. Naime, 20-godišnji sin nogometaša Davida Beckhama viđen je kako se druži s dvije mlade operne pjevačice, Kelly Mathieson i Adiom Garifullinom i to na otvorenju novog restorana Gordona Ramseya u Londonu. 

U društvu ljepotica raskošnog glasa Brooklyn je izgledao znatno sretnije no proteklih mjeseci iz čega možemo zaključiti kako ga prekid s Hanom nije jako pogodio. Srce mladića brzo je zacijelilo

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) +2 Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Celebrity Potvrdili su razvod 2017., no još uvijek su u braku: Što se događa među slavnim supružnicima?

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene