Brooklyn Beckham i djevojka Hana Cross pratili su finale Wimbledona.

Galerija


Nerazdvojni Brooklyn Beckham i njegova djevojka Hana Cross bili su među celebrityjima koji su pratili finale Wimbledona između Rogera Federera i Novaka Đokovića.

Vezani članci Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Ipak poslušao savjet oca i maknuo se od 2 godine starije djevojka koja ga je nedavno fizički napala? Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Najstarijem Beckhamovu sinu ovih dana nije nimalo lako, suočava se s brojnim optužbama

Fotografi su slavni par uhvatili tijekom dolaska, a tad je do izražaja došla odjevna kombinacija 20-godišnjeg sina Davida Beckhama (44). On je za tu prigodu prošetao u bež odijelu koje mu je pomalo nezgrapno stajalo, a sigurno je odmoglo i što se u gornjem djelu odjenuo u tri sloja – košulju, prsluk i sako.

Mnogima je u oko upala njegova pomalo neuredna frizura kao i zabrinut te odlutao pogled, a daleko je to od savršenog izdanja njegova oca, koji je proteklog tjedna također pratio Wimbledon.

Brooklyn je boje uskladio s djevojkom koja je nosila bijeli topić i kratke hlače, kao i bež jaknu.

Brooklyn se zbog svog modnog izbora našao na meti kritika internetskih korisnika koji su mu poručili da kad je stil u pitanju pokoji savjet potraži od slavnog oca.

Sin legendarog nogometaša početkom ovog mjeseca počeo je sa stažiranjem kod legendarnog fotografa Rankina, no prema riječima njegovih kolega, nije se baš dobro snašao iako je iza njega već knjiga njegovih fotografija, a snimao je i brojne kampanje.

Naime, njegovi kolege tvrde da Brooklyn uopće nije tako dobar fotograf kao što se čini na prvu jer ih je šokirao neznanjem i nedostatkom vještina kad je fotografija u pitanju.

''Znali su da Brooklyn još treba puno naučiti, ali nitko baš nije mislio da nema pojma. Svi su imali velika očekivanja, ali nikoga baš i nije impresionirao. Baš mu fali znanja'', otkrio je izvor za The Sun.

Brooklyn je prije dvije godine upisao studij fotografije u New Yorku, ali je odustao poslije samo godinu dana školovanja jer mu je, kako pišu strani mediji, jako nedostajala obitelj, koja inače živi u Velikoj Britaniji.

Muž je ponosno hodao pored nje dok je prorez do struka otkrivao da diva ispod haljine ne nosi baš ništa?